oaednews

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεργοι σε θέσεις φυλάκων στα σχολεία

Tανια Γεωργιοπουλου
Προωθείται, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συνεργασία των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας, η πρόσληψη 3.800 ανέργων, οι οποίοι πρόκειται να εργαστούν ως επιστάτες σε σχολεία ειδικής αγωγής, δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Στόχος η διασφάλιση των επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

Η ανεργία έχει κόψει τους ξέφρενους ρυθμούς ανόδου. Με μοριοδότηση από το ΑΣΕΠ και για πέντε μήνες θα απασχοληθούν οι 50.000 άνεργοι. ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ενός προγράμματος διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας, το οποίο θα δίνει μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο, προαναγγέλλει στην «Κ.Ε.» ο δοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν μετρήσιμα στοιχεία προκειμένου να διακριβωθεί η πραγματική αναγκαιότητα των σημερινών προγραμμάτων καταπολέμησης της ανεργίας. 

Παρτσαλάκης:δεν είναι Βουλή περάστε κύριοι...

Για τα προβλήματα που έφερε η κρίση στη ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, σε συνέντευξη του στον Αχελώο tv στο δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα

Αίτημα για ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ


 Αίτημα για ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Παρέμβαση του Δημάρχου Δ. Αρβανίτη στη διοίκηση του Οργανισμού
Την ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ζητεί από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης με βασικότερο στόχο η ανάπτυξη της Δομής ν’ ανακουφίσει τους εκατοντάδες συμπολίτες μας- και κυρίως τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Γενική Συνέλευση στην Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας

 Από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπειρου, Κέρκυρας  και Λευκάδας που διεξήχθει την Παρασκευή 30 Αυγούστου στα Ιωάννινα

Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις ενέργειες της Ομοσπονδίας

Αρ. Πρωτ. 22 / 29 -8 - 2013
Προς τις ενώσεις μέλη μας
Προς όλες τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

Θέμα: «Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις ενέργειες της Ομοσπονδίας»
          Συνάδελφοι,
Στις κρίσιμες ώρες που περνάει η δημοσιουπαλληλική κοινότητα τα γεγονότα τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς.Ο αγώνας   για να αποτρέψουμε το σχέδιο της  συγκυβέρνησης που δεν είναι άλλο από τη διάλυση του κοινωνικού κράτους είναι πολυεπίπεδος. Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών μας σας ενημερώνουμε για τις κινήσεις του Προεδρείου της Ομοσπονδίας την εβδομάδα που μας πέρασε.
Την Δευτέρα 26/8/2013 συμμετείχαμε στην σύσκεψη των προέδρων