oaednews

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-Σ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Συνάδελφοι, 
Εδώ και καιρό είμαστε μάρτυρες μια απαράδεκτης κατάστασης στον ΟΑΕΔ, με θύματα πρώτα τους ανέργους και μετά τους ίδιους τους εργαζόμενους. Το μηχανογραφικό σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις του ΟΑΕΔ και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι άνεργοι ενόψει των Χριστουγέννων και οι εργαζόμενοι να καταταλαιπωρούνται.

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας συμμετέχει και στηρίζει ανεπιφύλακτα την στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Οι μακροχρόνιες και ουσιαστικές προσπάθειες του Οργανισμού για άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών, προσκρούουν βάναυσα το τελευταίο διάστημα στην καθημερινή ανεπάρκεια του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων να διεκπεραιώσουν το έργο τους αλλά και να ενημερώνουν το κοινό για την δυσλειτουργία του ΟΠΣ, δε χωράει αμφιβολία ότι  «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και η υπομονή όλων, πολιτών και υπαλλήλων, έχει εξαντληθεί.

Το σύστημα φταίει ...

Υπενθυμίζουμε το ραντεβού μας αύριο στις 12:00  στο Υπουργείο Εργασίας ...Έτοιμο και το πανό μας!




Τι είπαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στο "Καλημέρα Ελλάδα":

http://www.ant1news.gr/news/Society/article/460667/katalipsi-sta-grafeia-toy-oaed-stin-omonoia

Κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Ομόνοια πραγματοποιούν από τα ξημερώματα εργαζόμενοι του Οργανισμού. 
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ διαμαρτύρονται για δυσλειτουργίες και υποστελέχωση του Οργανισμού, ενώ λένε ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν τα εκατομμύρια άνεργους που πηγαίνουν καθημερινά στα γραφεία. 
Στο πανό που κρατούν γράφουν «όχι στις περικοπές αμοιβών και συντάξεων, όχι στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της Τρόικας». 

Τι είπαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στο "Καλημέρα Ελλάδα": (Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Τηλ.9989661,9989686

ΑΘΗΝΑ  14/12/2016
                    ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ  87
                       


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Το Δ.Σ της  Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών του ΟΑΕΔ, στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων  του ΟΑΕΔ και το πλαίσιο διεκδικήσεων, με κεντρικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΔΕΔΥ για τη στάση Εργασίας της Ομοσπονδίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. και το πλαίσιο των αιτημάτων τα οποία προβάλλει και διεκδικεί.
Τα αιτήματα της Ομοσπονδίας συνδέονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανέργωνκαι την εξάλειψη της ταλαιπωρίας ανέργων και εργαζομένων στον Ο.Α.Ε.Δ. Ταυτόχρονα, απομυθοποιούν τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα που αντί να διευκολύνουν, αντίθετα υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διογκώνουν το κόστος. Τα αιτήματα είναι βαθύτατα κοινωνικά σε ένα κρίσιμο τομέα που συνδέεται με το υπέρτατο δικαίωμα της εργασίας.

Ενωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  15/12/2016

TO  Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης   σε συνέχεια των διαμαρτυριών  για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στο ΟΠΣ, προχώρησε σε ενημέρωση των τοπικών κοινωνικών και πολιτικών φορέων για την υπάρχουσα προβληματική κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες μας.
Επειδή κατά την εκτίμηση μας, για ακόμη μια φορά παραμονές Χριστουγέννων (αλλά όπως και κάθε μέρα το τελευταίο δίμηνο) θα βρεθούμε απέναντι σε οργισμένους συμπολίτες μας,  καλούμε όλα τα μέλη μας σε καθολική συμμετοχή στην στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15/12/2016 και ώρα 11:30 σύμφωνα με την απόφαση της Ομοσπονδίας μας.

Τόσο εμείς ως υπάλληλοι όσο και οι συμπολίτες μας που εξυπηρετούμε, αξίζουμε και απαιτούμε  περισσότερο σεβασμό και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                            Λάρισα 13/12/2016
ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 10
 ΤΚ 41447 ΛΑΡΙΣΑ                                                                       αρ. πρωτ. 63
ΤΗΛ FAX 2410-564501
Email:eyoaedke@oaed.gr                               Προς : Τα μέλη της Ένωσής μας
                                                        Έδρες τους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συνάδελφοι/σες

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην Πανελλαδική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου .

Συμμετέχουμε όλοι στη Στάση Εργασίας

Διαμαρτυρόμαστε για το Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού -Διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας-Διεκδικούμε έναν καλύτερο ΟΑΕΔ, στην υπηρεσία του Πολίτη. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX. 2109924316
                                                                                     
                                                          Αρ. Πρωτ. 263 /13-12-2016


Θέμα: Κατάληψη και προκήρυξη Στάσης Εργασίας για Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ προχώρησε σήμερα 13/12/2016  σε κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΔ –ΚΠΑ2 Αθήνας  διαμαρτυρόμενη για τα συνεχιζόμενα προβλήματα του ΟΠΣ (Ολοκληρωμένο πληροφοριακό  σύστημα).
Η συνεχιζόμενη εδώ και μήνες δυσλειτουργία των ακριβοπληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο στους εργαζόμενους στον Οργανισμό όσο και στους συναλλασσόμενους πολίτες.  Χαμένες εργατοώρες, εκνευρισμός, καθυστέρηση στην έκδοση αποφάσεων, απαξίωση του Οργανισμού, αναποτελεσματικότητα και επαναληπτικότητα.

Εκτός ....