oaednews

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - ΚΕΑ: Τι αλλάζει η νέα κυβέρνηση - Πώς θα συνδέεται με την αγορά εργασίας

Τρεις βασικούς πυλώνες θα περιλαμβάνει το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) το οποίο καλείται να βγάλει εις πέρας η ηγεσία του του υπουργείου Εργασίας άμεσα.
Ειδικότερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης καλείται μέχρι τον Δεκέμβριο να προχωρήσει σε αλλαγές στο σημερινό ΚΕΑ, το οποίο θα μετονομαστεί σε Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και να αυξήσει τον προϋπολογισμό του στο 1 δις ευρώ για το 2020 από 760 εκ. ευρώ που είναι σήμερα.

Τι θα κάνει το Υπουργείο Εργασίας με το επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ και τις ασφαλιστικές εισφορές

πηγη: dikaiologitika.gr
Το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, η μείωση ασφαλιστικών εισφορών, η συσχέτιση του κατώτατου μισθού με τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας, αποτελούν κάποιους από τους στόχους που περιλαμβάνει το 6μηνιαιο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας.

Πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 34 Υπαλλήλων στο Υπουργείο Παιδείας

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο υπουργείο Παιδείας - Προσλήψεις μέχρι και το 2020
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, 34 υπαλλήλων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Ξεκίνησε ξανά η υποβολή αιτήσεων για 1.116 θέσεις στην Υγεία - Πίνακας με τις θέσεις εργασίας


ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε την Τετάρτη και λήγει την Τρίτη 16/7 στις 2 μμ η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28-3-2019, 8/3-4-2019 και 15/2-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),  η οποία αφορά την πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.