oaednews

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απολύσεις στο δημόσιο μετά από αξιολόγηση των υπαλλήλων και συνταγματική αδεία

«Εάν το κράτος δεν παίξει τον αναπτυξιακό του ρόλο, δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την κρίση», τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash.

Απόφαση σταθμός για τα blogs!...


Ρεπορτάζ: Θωμάς Σταμούλης 
Απόφαση σταθμός για τα blogs, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Παρατηρητής της Θράκης», όπου ο Νίκος Βαβατσικλής απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση τουPiazza del Popolo. Η αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Καρανίκας, απορρίφθηκε τόσο πρωτόδικα, όσο και...

Το μεροκάματο της Μέρκελ... ΔΝΤ που θέλει!


Τους μισθούς των κορυφαίων Γερμανών Αξιωματούχων των Βρυξελλών και κυβερνητικών συνεργατών της Άγκελας Μέρκελ αποκαλύπτει η Bild.de με σημερινό της δημοσίευμα...

300 εκατομμύρια ευρώ ακάλυπτες επιταγές μόνο το πρώτο δίμηνο του 2012


Σε 298,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν το πρώτο δίμηνο του έτους οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές έφτασαν τα 41,1 εκατ ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της «Τειρεσίας».

Συνάντηση Κουτρουμάνη με τον Επίτροπο για θέματα Απασχόλησης Πηγή:www.capital.gr

Τα θέματα της ενίσχυσης των κοινοτικών πόρων και επιτάχυνσης των διαδικασιών για την αξιοποίηση τους ήταν μεταξύ άλλων στην ατζέντα της συζήτησης που έγινε σήμερα στις Βρυξέλλες μεταξύ του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη και του Επιτρόπου για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, László Andor.

Μαζί τα φάγαTε


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος το πολιτικό δοκίμιο
 Μαζί τα φάγαΤε

Η «ελεγχόμενη» χρεοκοπία του «ελεγχόμενου»  πολιτικού προσωπικού της χώρας μας

Συγγραφέας:
Εκδόσεις:
Έτος:
2012
ISBN:
978-960-9607-40-7
Κατηγορία:
Πολιτική



Περιγραφή
 Μαζί τα φάγαμε: μια φράση εξόχως πολιτική, μια έννοια δηλωτική της αντίληψης των πολιτικών προσώπων που κυριάρχησαν ανενόχλητα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας τα τελευταία 30 χρόνια. Σας διορίσαμε, συνεχίζει ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, για να επιβεβαιώσει και να επαληθεύσει την πεποίθησή του, πως τα φάγαμε όλοι μαζί! Κι όμως δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Τα φάγατε μόνοι σας! Μαζί τα φάγαΤε.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η απογραφή δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Αύριο, Παρασκευή, ολοκληρώνεται η απογραφή των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων που άρχισε τον Φεβρουάριο του 2012, όπως επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης. 

Σπουδαστές του ΟΑΕΔ θα αποκλείσουν την οδό Λαγκαδά


Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν και σήμερα σπουδαστές της Σχολής του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη…

ΟΑΕΔ: Φοιτητές, φτιάχνουν τα φανάρια



Ο ΟΑΕΔ και οι σπουδαστές του τελικά μπορεί να δώσουν τη λύση στα χαλασμένα φανάρια του κέντρου της Αθήνας. Οι σπουδαστές του ΟΑΕΔ πρότειναν μία κατασκευή οικονομική για το δημόσιο αποδεικνύοντας ότι και τεχνογνωσία διαθέτουν και θέληση. 

Ράιχενμπαχ: Πού έχει αστοχήσει η Ελλάδα

Καθώς η Ελλάδα εισέρχεται στον πέμπτο χρόνο οικονομικής ύφεσης και η ανεργία ανέρχεται σε πρωτοφανή επίπεδα, πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για να αξιοποιηθεί όλο το δυναμικό των κονδυλίων της πολιτικής συνοχής, αναφέρει η έκθεση της Task Force για την Ελλάδα