oaednews

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.: Έκφραση συλλυπητηρίων

 Η απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου και Διευθυντή της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Άρτας Φώτη Ζήση, γέμισε θλίψη και οδύνη σε όλη την οικογένεια υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ..

Ο εκπαιδευτικός κλάδος έχασε έναν άξιο εκπαιδευτικό και στέλεχος που υπηρέτησε το θεσμό της Μαθητείας με αγάπη, δύναμη, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Πάντα κοντά στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες και κυρίως κοντά στον αγώνα των μαθητών του να σπουδάσουν, να εργαστούν να ανοίξουν τα φτερά τους στον κόσμο της εργασίας.

Αγαπημένε μας Φώτη δε θα σε ξεχάσουμε.

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Έρχεται νέο πρόγραμμα - 6 κριτήρια για αιτήσεις

 Νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με στόχο να ενταχθούν όσο γίνεται περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, ξεκινά τον Σεπτέμβριο το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. H ηλεκτρονική πλατφόρμα του νέου προγράμματος Εξοικονομώ θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον για 4 εβδομάδες, ώστε να έχουν τον χρόνο οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.τα κριτήρια του προγράμματος θα προδημοσιευτούν νωρίτερα, ακόμη και εντός Ιουνίου, ώστε να μπορέσουν έως τον Σεπτέμβριο οι μηχανικοί να εκδώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να είναι έτοιμοι όταν ανοίξει η πλατφόρμα.