oaednews

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρ. Καραμεσίνη από τη Λάρισα: «Ο ΟΑΕΔ να παίξει το ρόλο του»


Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρ. Καραμεσίνη από τη Λάρισα: «Ο ΟΑΕΔ να παίξει το ρόλο του»
«Μέχρι σήμερα ο ΟΑΕΔ δεν είχε υποδοχή, δεν είχε ανίχνευση, δεν είχε συμβουλευτική, δεν παρείχε ποτέ αυτό που έπρεπε να κάνει, να δίνει υπηρεσίες στους ανέργους. Θεωρώ ότι ο ΟΑΕΔ πρέπει να “κερδίσει” νέες προσλήψεις, να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στην κοινωνία» τόνισε πριν λίγο η νέα διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Μαρία Καραμεσίνη μιλώντας σε εργαζόμενους του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) Λάρισας.
Η κ. Καραμεσίνη βρέθηκε σήμερα τη Λάρισα στο πλαίσιο περιοδειών της στη χώρα. Σκοπός της επίσκεψης της κ. Καραμεσίνη είναι «η συνέχιση και διεύρυνση των κύκλων άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας ανάμεσα στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, τα στελέχη και τους υπαλλήλους «πρώτης γραμμής» των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης ΚΠΑ 2 σε όλη την Ελλάδα.

Παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου Νίκου Γύφτουλα "Ο Κήπος της Γης Θνητής"


Αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 8:30μμ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου Νίκου Γύφτουλα    " Ο Κήπος της Γης Θνητής" 
Η Παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Λεμόνι στο Θησείο, σε μια υπέροχη λογοτεχνική βραδιά.




ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΥ ΟΑΕΔ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνάδελφοι,


 Την Τετάρτη 1  και την Πέμπτη 2  Ιουλίου  και ώρα  9π.μ. έως 1μ.μ., θα γίνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στη Διοίκηση στην αίθουσα  εκδηλώσεων στο υπόγειο.
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.
v Επισημαίνουμε ότι: