oaednews

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ο Τελευταίος Ασπροκόρακας από τη θεατρική ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Η Θεατρική Ομάδα της Π.Ε.Υ. Ο.Α.Ε.Δ. παρουσιάζει την καινούργια της παράσταση "Ο Τελευταίος Ασπροκόρακας" στο Θέατρο Ελυζέ, στις 14 &15 Οκτωβρίου και στις 20, 21 & 22 Οκτωβρίου 2017.
Το απολαυστικό κι επίκαιρο έργο του Αλέξη Σολομού σατυριζει τη μεγαλο

Μαζική συμμετοχή στην απεργία/αποχή . Συνεχής ενημέρωση

   Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ η συμμετοχή θα κυμανθεί όπως και την προηγούμενη φορά στο 90% και ενδεικτικά παραθέτουμε στοιχεία συμμετοχής στην απεργία /αποχή από διευθύνσεις και ΚΠΑ που έχουν φτάσει μέχρι τώρα: 


Συνεχίζεται η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία-αποχή


Οι κάθε είδους απειλές και εκβιασμοί από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της διοίκησης για να κάμψουν την απεργία
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Τα πρώτα μηνύματα κατά τη λήξη του πρώτου 10ημερου που έρχονται από όλη τη χώρα επιβεβαιώνουν το υψηλό ποσοστό συμμετοχής στην απεργία-αποχή τόσο στους εργαζόμενους όσο και στα στελέχη που διατηρείται και μετά την περίφημη απεργοσπαστική τροπολογία της κυβέρνησης.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ



1971

                                   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
Α Θ Η Ν Α










   

                     

                     

                     

                     

                     




                                                   
Αθήνα, 2/10/2017

   Αρ. Πρωτ. 178


Συνάδελφοι,

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 4/10/2017, και ώρα 11:00, με θέματα συζήτησης α)τη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης- αποχής από την αξιολόγηση που έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ και την Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, β) το τελικό σχέδιο Οργανογράμματος του ΟΑΕΔ, όπως εστάλη στο Υπουργείο Εργασίας και γ) τα προβλήματα των υπηρεσιών.

«2.671.510,16»€ για τη φύλαξη των κτηρίων του ΟΑΕΔ

 Νέο δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό για την παροχή φύλαξης των κτηρίων του ΟΑΕΔ, με κόστος  «2.671.510,16»€  για ένα έτος ή 222,625 Ευρώ το μήνα. Η μόνιμη πρόσληψη των υπαλλήλων που εργάζονται ήδη, θα κόστιζε λιγότερο, ενώ θα διασφάλιζε καλύτερες συνθήκες εργασίας  και θα ήταν σαφώς υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ       ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ , με ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ »

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ