oaednews

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

«Ζαλίζουν» οι προκλητικές αμοιβές των μεγαλοστελεχών της ΔΕΗ

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, «αποζημίωση» 600 ευρώ (όσο ένα μηνιάτικο του «λαουτζίκου»!) ανά συνεδρίαση για τα μέλη της διοίκησης, μπόνους και προνόμια για τα «άριστα» μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ.
Δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, «αποζημίωση» 600 ευρώ (όσο ένα μηνιάτικο του «λαουτζίκου»!) ανά συνεδρίαση για τα μέλη της διοίκησης, μπόνους και προνόμια για τα «άριστα» μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ. Τα νούμερα κυριολεκτικά ζαλίζουν. Η κυβέρνηση μαζί τις αυξήσεις στα τιμολόγια (για τους πολλούς) δίνει «ζεστό» χρήμα στους μάνατζερ και τους διευθυντάδες της ΔΕΗ, ώστε να μπορούν να κινούνται στην «αγορά» και να ξεπουλήσουν πιο άνετα, ό,τι δεν έχει ξεπουληθεί. 

Οι Έμποροι των κοινωνικών αγαθών και τα «μαγκάλια του θανάτου»

Στα αποκαΐδια του «κράτους - πρόνοιας» καίγονται καθημερινά ανθρώπινες ψυχές, στα μαγκάλια μιας ανάλγητης πολιτικής που αποκλείει από τα βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως το ρεύμα, τη θέρμανση τις στρατιές των φτωχών και των ανέργων, οδηγώντας πολλούς από αυτούς στο θάνατο, ενώ οι απόπειρες αυτοκτονίας συνεχίζονται με αμείωστους ρυθμούς

Η Jumbo ανοίγει καταστήματα κάθε Κυριακή – έντονες αντιδράσεις

Από την Πρέβεζα και την Κατερίνη ξεκινά η Jumbo το crash test της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις των εμπορικών συλλόγων και αμηχανία στην υπόλοιπη αγορά.

Αυτός θα είναι ο μισθός στην νέα κοινωφελή εργασία

Αυξημένη επιδότηση στους μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ και πρόγραμμα επιδότησης ενσήμων για όσους είναι κοντά στην συνταξιοδότηση θα περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα.