oaednews

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

5 θέσεις με απόσπαση

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση πέντε (5) μονίμων ή με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, των Ν.Π.Δ.Δ., των κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και των δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, εκ των οποίων:
  • Τέσσερις (4) υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού και/ή Οικονομικού ή
    κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού.

Tροποποιούνται συγκεκριμένες διατάξεις για την κινητικότητα των υπαλλήλων, παράταση αποσπάσεων μέχρι 31/12/2018

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή τροποποιούνται συγκεκριμένες διατάξεις του νόμου για την κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα.
Ειδικότερα προβλέπονται τα ακόλουθα:
Δεν απαιτείται η προηγούμενη έκδοση Οργανισμών για τη συμμετοχή φορέων ως υπηρεσιών υποδοχής στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας , εφόσον βεβαιώνεται ότι οι υπηρεσιακές ανάγκες για τη λειτουργία του καλύπτονται από τις υφιστάμενες οργανικές διατάξεις.

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους νέους συναδέλφους εργασιακούς ΤΕ ΟΑΕΔ

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 34/20-10-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Ευχαριστίες στην ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Μεσολογγίου από το πρόγραμμα «Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους»

Το πρόγραμμα «Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους- Roots are Routes» έχει θέσει ως στόχο, μαθητές όλων των ηλικιών να γνωριστούν με επαγγέλματα της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου που χάνονται.