oaednews

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16.3 – ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΣ

 Η προβοκάτσια της κυβέρνησης κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής δε θα περάσει!

Κανονικά θα γίνει η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16/03/23

 

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

Η «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ


Σε μια προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι του τραγικού σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη, με μια άθλια επιχειρηματολογία, με μια συγνώμη «μέσα απ’ τα δόντια» και το «όλοι φταίμε» ο πρωθυπουργός έριξε ευθύνες «στις συντεχνίες που ταυτόχρονα εμπόδιζαν κάθε αξιολόγηση του προσωπικού των τρένων μας»!!!

Το «επιχείρημα» αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Θέλουν να βάλουν όλους τους εργαζόμενους συλλήβδην στο στόχαστρο, καλλιεργώντας τον επικίνδυνο κοινωνικό αυτοματισμό. Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (!), προσέφυγε στο Δικαστήριο, απαιτώντας να κηρυχθεί παράνομη η Απεργία-Αποχή που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., από τις διαδικασίες αξιολόγησης στο Δημόσιο.