oaednews

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Υψηλή ανεργία έως το 2030, με τριπλάσια υποαπασχόληση

Μετά το 2030 και υπό προϋποθέσεις θα επανέλθει η ανεργία σε «φυσιολογικά επίπεδα», ήτοι κάτω του 10%, και αυτό εφόσον η ελληνική οικονομία παρουσιάσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ολόκληρη της επόμενη δεκαετία.

Ειδικό εκπτωτικό εισιτήριο

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2017

     Προς : Π.Ε.Υ.  Ο.Α.Ε.Δ.
           

Οι εταιρείες Αθηναϊκά Θέατρα και Ticket365 στα πλαίσια της συνεργασίας με τον σύλλογό σας προσφέρουν τα παρακάτω:

Για όλες τις παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων, ειδικό εκπτωτικό εισιτήριο στην τιμή των 11€ (13€ για την παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα») τις κάτωθι ημέρες:

Χάνουν το δίπλωμα και όσοι μιλούν στο κινητό

Πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ.Όπως είπε, το νομοσχέδιο για τον νέο ΚΟΚ, που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, θα προβλέπει την επιβολή ενός προστίμου βάσης, το οποίο θα αυξάνεται στη συνέχεια με βάση τα οικονομικά στοιχεία του παραβάτη που θα αντλούνται μέσω του συστήματος Τaxis, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών. «Θέλουμε να χτυπήσουμε τη λογική τού έχω χρήματα, πληρώνω και παρανομώ», εξήγησε ο κ. Σπίρτζης.Ανακοίνωσε, επίσης, ότι στον νέο ΚΟΚ θα υπάρχουν παραβάσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς που θα αντιμετωπίζονται μόνο με διοικητικές κυρώσεις, όπως είναι η αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και του διπλώματος. Μεταξύ των παραβάσεων αυτών προσδιόρισε την ομιλία των οδηγών στο κινητό τηλέφωνο, τη ρίψη του τσιγάρου από το παράθυρο του αυτοκινήτου, αλλά και τη στάθμευση οχήματος σε διάβαση αναπήρων.