oaednews

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Πρόταση για κατάργηση παλιού δικτύου τ. ΟΕΚ με σημαντική εξοικονόμηση πόρων για τον ΟΑΕΔ

Ενημέρωση από τον συνάδελφο Άγγελο Βώρο, ο οποίος συνεχίζει  να δημιουργεί, να προτείνει, να ενημερώνει... αθόρυβα και ακούραστα.

Μετά από ένα περίπου μήνα απρόσκοπτης λειτουργίας της νέας γραμμής διασύνδεσης 8 Mbps
του κεντρικού κτιρίου τ. ΟΕΚ στην Σολωμού με το Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ  σας ενημερώνω ότι το παλιό
Ιδιωτικό Δίκτυο Δεδομένων του τ. ΟΕΚ
, που ωστόσο εξυπηρετεί ακόμη 4 κτίρια του τ. ΟΕΚ (
 σε Θεσσαλονίκη,
Άμφισσα, Κατερίνη, Γιαννιτσά
), δεν έχει λόγο ύπαρξης και θα πρέπει να καταργηθεί(το συγκεκριμένο θέμα
είχε αναφερθεί και στο κατωτέρω προσαρτώμενο 
e-mail της 16.04.2018).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


                      

Με το υπ αριθμ 33228/18-5-2018 έγγραφό της η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ζητά απεργοσπάστες για την καταχώρηση στοιχείων υπαλλήλων στην αντίστοιχη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την αξιολόγηση του προσωπικού του Οργανισμού.

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Ζητούνται απεργοσπάστες από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ


Με το υπ' αριθμ. 33228/18-5-2018 έγγραφό της η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ζητά απεργοσπάστες  για την καταχώρηση στοιχείων  υπαλλήλων στην αντίστοιχη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής  για την αξιολόγηση του προσωπικού του Οργανισμού. 
Μετά τη μαζική συμμετοχή των υπαλλήλων  του ΟΑΕΔ στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, μετά την απεργοκτόνα  διάταξη της Υπουργού Διοικητικής Μεταρύθμισης κ. Γεροβασίλη,  που τιμωρεί με αποκλεισμό από τη διαδικασία των κρίσεων  όποιον συμμετέχει στην απεργία, μετά τη νέα διάταξη περί ηλεκτρονικής αξιολόγησης, η διοίκηση του ΟΑΕΔ αναζητά απεργοσπάστες με ανοικτή πρόσκληση.

Επιδότηση έως και 100% από το ΕΣΠΑ για τυποποίησης τροφίμων

Μέχρι το τέλος Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η δράση του ΕΣΠΑ «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός». Πρόκειται για να στοχευμένο πρόγραμμα που θα ενισχύει μεσαίες επιχειρήσεις για την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και για τη βελτίωση των εξαγωγικών τους δυνατοτήτων.Η δράση προβλέπει χρηματοδότηση μέχρι και 100% για τον σχεδιασμό, την τυποποίηση και την πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και για τον κατάλληλο εξοπλισμό και αφορά σε επιχειρηματικά σχέδια 50.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ.

Παράταση υποβολών στο καθεστώς της Γενικής Επιχειρηματικότητας έως σήμερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω πολύωρου τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στις 20 και 21/5/2018 (από 23:59:59 έως τις 20/5 – 11:00 στις 21/5) στο πληροφοριακό σύστημα κατά το στάδιο της υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στον 2ο κύκλο του καθεστώτος του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο ΣΕΠΕ


Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας
Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτουν πρώτα τα dikaiologitika news ήδη το υπουργείο Εργασίας έχει καθορίσει τον αριθμό και την κατανομή των θέσεων οι οποίες πρόκειται να προκηρυχθούν με επικείμενη έκδοση προκήρυξης για πενήντα τρείς κενές οργανικές θέσεις διαφόρων κλάδων στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).
Οι θέσεις πρόκειται να προκηρυχθούν με επικείμενη έκδοση προκήρυξης του ΑΣΕΠ ενώ ήδη τέσσερις είχαν  καθορισθεί με απόφαση της πρώην Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντωνοπούλου.
Όλη η κατανομή