oaednews

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ για κάρτες απεριορίστων διαδρομών 2015

Συνάδελφοι,

Σας ανακοινώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση, κατόπιν συμφωνίας της ΑΔΕΔΥ με τον ΟΑΣΑ.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να εκδώσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ.

Ενημερώνουμε ότι:

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
320€ - 15% = 272€ και με την έκπτωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 265€  

Η εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
165€ - 13% = 143,55€ και με την έκπτωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 140€

Οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ - Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) - και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο του ΜΕΤΡΟ.

Στο κατώφλι της φτώχειας 892.763 νοικοκυριά, που αντιστοιχούν σε 2.529.005 άτομα!

Αδυνατεί ο κοινούς νους να καταλάβει πώς μπορούν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος, όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να επαίρονται ότι έσωσαν τη χώρα και τον λαό από την καταστροφή, λέγοντας ότι αν δεν ήταν αυτοί θα είχαμε γίνει Αργεντινή και Βενεζουέλα -ο πρωθυπουργός πρόσθεσε και τη Βόρεια Κορέα-, όταν τους διαψεύδουν ακόμη και οι αριθμοί, τους οποίους οι ίδιοι πολλές φορές επικαλούνται (αν τους συμφέρει)!

Στοιχεία που δεν προέρχονται από τον... ΣΥΡΙΖΑ αλλά από τη δική τους την ΕΛΣΤΑΤ, πρόεδρος της οποίας είναι το... χαϊδεμένο τους παιδί, ο κ. Γεωργίου. Μέσα στο 2014 το 23,1% του πληθυσμού της χώρας αντίκρισε το κατώφλι της φτώχειας, ποσοστό που αναλύεται σε 892.763 νοικοκυριά και σε 2.529.005 άτομα.

Σχολιάζοντας τα τραγικά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος κάθε άλλο παρά ΣΥΡΙΖΑ είναι, τόνισε ότι, όταν ένα τόσο μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες κατά την πρόσβαση στον τομέα υγείας, στην κοινωνική ασφάλιση και στην αγορά εργασίας, αυτό αντανακλάται άμεσα στην αγορά. 

Ο Πρώην Διοικητής του ΟΑΕΔ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ??

Φήμες θέλουν τον πρώην Διοικητή του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλιας να τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΔΗΣΟ...