oaednews

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΑΣΕΠ: 712 προσλήψεις σε δήμους, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Οι θέσεις εργασίας που τρέχουν για υποβολή αιτήσεων

 Σας παρουσιάζουμε  αναλυτικά τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ που τρέχουν σε δήμους, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για υποβολή αιτήσεων.
Δείτε τις προϋποθέσεις αλλά και τις προθεσμίες παρακάτω.

Προ των πυλών το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για δημιουργία νέων επιχειρήσεων

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την υλοποίηση του νέου πλάνου αξιοποίησης θέσεων εργασίας από τον ΟΑΕΔ. Το πρώτο πρόγραμμα που θα εκδοθεί από τον Οργανισμό σε άμεσο χρόνο θα αφορά τον τομέα της ενίσχυσης της δημιουργίας μικρών επιχειρήσεων από ανέργους του ΟΑΕΔ και την αυτοαπασχόληση.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Παράταση μέχρι τον Οκτώβριο σε 30.333 εργαζόμενους στους δήμους

ΟΑΕΔ - Κοινωφελής εργασίας: Υπεγράφη η ΚΥΑ - Δόθηκε και επίσημα παράταση 4 μηνών για 30.333 εργαζόμενους στους δήμους.Η επέκταση του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και τηςκατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας», αφορά όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ακόμη κι αν οι συμβάσεις τους έχουν λήξει μέχρι την έκδοση της ΚΥΑ, και θα μπορούν να συνεχίσουν την απασχόληση σε αυτό με δήλωσή τους στον επιβλέποντα φορέα (ΟΤΑ Α ή Β΄βαθμού, λοιπά ΝΠΔΔ).

Περιοδεία του ΚΚΕ στον ΟΑΕΔ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Περιοδεία στον ΟΑΕΔ και στους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη του Βόλου (παραλιακό συγκρότημα Παπαστράτου και Κεντρική Βιβλιοθήκη), πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για το Νομό Μαγνησίας Αποστόλης Ριζόπουλος και Κωνσταντίνα Ρηγάκη.

Νίκος Παππάς στον ΟΑΕΔ, Η ΝΔ θέλει να επαναφέρει το 1:5 στο Δημόσιο

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοιννωιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφθηκε σήμερα τον ΟΑΕΔ Αλίμου, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους.
Ο Νίκος παπάς, κατά τη συζήτηση με τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το 1:5 στο Δημόσιο που ίσχυε επί μνημονίων και θέλει να επαναφέρει η ΝΔ σημαίνει ακριβότερες και χειρότερες υπηρεσίες για τον πολίτη. Σχολεία χωρίς δασκάλους, νοσοκομεία χωρίς γιατρούς. Ανοίγει την πόρτα που κλείσαμε πριν 4 χρόνια στην παρασιτική επιχειρηματικότητα».
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Σε Δασαρχείο και ΟΑΕΔ Καλαμάτας Χαρίτσης, Κοζομπόλη και Πατσαρίνος

Περιοδεία στο Δασαρχείο Καλαμάτας καθώς και στα γραφεία και τη σχολή τουΟΑΕΔ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και π. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης μαζί με τους συνυποψήφιους του, Γιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη και Νίκο Πατσαρίνο.
Στο Δασαρχείο, έγινε εκτενής συζήτηση για τη σημαντική μεταρρύθμιση που αφορά τους δασικούς χάρτες με τον π. υπουργό Εσωτερικών να επισημαίνει ότι πρόκειται για μια μεταρρύθμιση-τομή που επιλύει παθογένειες δεκαετιών και επιταχύνει τις αναπτυξιακές επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης στον ΟΑΕΔ

Επισκέφθηκε τις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη αναφέρονται τα εξής: 
«Πρέπει να ενισχύσουμε τις σχολές μαθητείας, να ενισχύσουμε την παραγωγή επαγγελματικών στελεχών και ειδικευμένου προσωπικού για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σήμερα το πρωί στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ που λειτουργούν στην Πάτρα από το 1955.