Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Έγκριση της συμφωνίας των Βρυξελλών με 180 ψήφους ζητά ο Ευ.Βενιζέλος


Σταθμός εξελίξεων η Τετάρτη

ΣΟΚ από Βαρουφάκη: Θα μας εξαθλιώσουν επίτηδες για παραδειγματισμό...

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, καλεσμένος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο γνωστός καθηγητής οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είπε το πιο κάτω σοκαριστικό, που άφησε προφανώς εμβρόντητους όσους παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το κανάλι.

O πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικού Ομίλου

Οι  αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής αναμένεται να οδηγήσουν σε χιονοστιβάδα εξελίξεων.
Αύριο ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικού Ομίλου, ενώ στο πάνελ της ανακοίνωσης θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος του ΙΟΒΕ Γιάννης Στουρνάρας.

Κούρεμα 50% και κεφάλαια σε τράπεζες με προνομιούχες μετοχές


ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Στο 50% τοποθετεί το κούρεμα του ελληνικού χρέους νέο σενάριο που κυκλοφόρησε στις αγορές, βάσει του οποίου θα συμπεριληφθούν και τα ελληνικά ομόλογα της ΕΚΤ με μικρότερο όμως ποσοστό, της τάξεως του 20-30%, στο επίπεδο δηλαδή των τιμών που τα αγόρασε από τη δευτερογενή αγορά, ώστε η κεντρική τράπεζα να μην εγγράψει κεφαλαιακές ζημίες.

Διαγραφή χρέους πολύτεκνου συνταξιούχου στην Κρήτη


Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων

Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού ζητά ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βας. ΚόκκινοςΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ

Και νέα προσφυγή στο ΣτΕ για το χαράτσι των ακινήτωνΠροσφυγή κατά της επιβολής του έκτακτου ειδικού τέλους στα ακίνητα κατέθεσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) και ο πρόεδρός του, Γιάννης Αδαμόπουλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Άνεργοι 260.000 πολίτες λόγω της μείωσης… κατανάλωσης μπύρας!!!

Χάθηκαν 260.000 θέσεις εργασίας από το 2008 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης μπύρας.

Προσλήψεις:Προκήρυξη 308 θέσεων εργασίας στα ΕΛΤΑ


Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού τριακοσίων οκτώ (308) ατόμων διανομέων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τα Κέντρα της, αποφάσισε η εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ.Οι θέσεις είναι δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης και αφορούν όλη την επικράτεια. Αιτήσεις έως 31 Οκτωβρίου.

Τα blogs και οι ρουφιάνοι με το μπλοκάκιΤα blogs είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακατατάξεις που έφερε το ίντερνετ στα επαγγέλματα της πληροφορίας.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ στο ράδιο 9