oaednews

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Επίδειξη δεξιοτήτων των σπουδαστών του ΟΑΕΔ

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

ΟΟΟΟΑΕΔ Ευλογημένο τ’ όνομά σου Μ’ όλα τα παραρτήματά σου

Οι τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων στις Σχολές ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης στο Παρόρι

Το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της εκπαίδευσης και μαθητείας που προσφέρουν οι Σχολές ΕΠΑΣ Σπάρτης, οι τρόφιμοι του ιδρύματος μαζί με τους συνοδούς τους, ύστερα από πρόσκληση, επισκέφτηκαν της σχολές στο Παρόρι Σπάρτης.


Ευχές από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσσολογγίου


Εκδήλωση της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας




http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2017/12/201712151100575352-1200x897.jpg 


Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας δεξιοτήτων η ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας παρουσιάστηκαν εργασίες μαθητών των ειδικοτήτων Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών, Κομμωτικής Τέχνης, Μαγειρικής τέχνης, Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης.

Ευχές από ΒΝΣ Μοσχάτου


Ευχές από Περιφερειακή Διεύθυνση Κ. & Δ. Μακεδονίας

Ο Διευθυντής & οι Υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Κ. & Δ. Μακεδονίας του Ο.Α.Ε.Δ. σας εύχονται ολόψυχα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας



ΑΝAΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι/σσες.

Το 2013,  με ευθύνη της τότε κυβέρνησης και του Υπουργού  Εργασίας, στην  διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις πολιτικές απασχόλησης στην Ελλάδα, πόροι δισεκατομμυρίων ευρώ που ενώ θα έπρεπε να κατευθυνθούν προς την μόνη  Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στην Ελλάδα, ( ΟΑΕΔ) διοχετεύθηκαν  σε ιδιωτικούς φορείς που παρείχαν επαγγελματική κατάρτιση.
Πόροι για την υλοποίηση πολιτικών απασχόλησης  και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, παραδόθηκαν σε χέρια ιδιωτικών επιχειρήσεων, οι οποίες μέσω των επιταγών κατάρτισης (Voucher) θα έπρεπε να καταρτίσουν χιλιάδες ανέργους και, μέσω πρακτικής άσκησης να τους προωθήσουν  στην αγορά  εργασίας.
Βέβαια θέσεις εργασίας τελικά δεν προέκυψαν!!!