oaednews

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση απο αγωνιστική συσπήρωση εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                8Αυγούστου 2013
Συναδέλφισσες/οι                                  
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων , δηλώσεις του Υπουργού και Υφυπουργού Παιδείας και υπηρεσιακών παραγόντων της Εκπαίδευσης του Ο.Α.Ε.Δ. το τοπίο για την Τεχνική Εκπαίδευση περιλαμβάνει ,για τους μαθητές αποφοίτους Γυμνασίου δυο τύπους επιλογών εκπαίδευσης:

Ενημέρωση απόΠρωτοβουλία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Περιφέρειας Πελ/νησου και Δ.Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ 7/8/2013



Έπειτα από πίεση, συγκλήθηκε το έκτακτο Δ.Σ της ένωσης για να εξηγηθεί η αδράνεια που επέδειξε αυτές τις ημέρες και για να αποφασίσει για τον τρόπο δράσης του ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση της κυβερνητικής πολιτικής.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ...



ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.


Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 08/08/2013 συνήλθε στην Αθήνα το σύνολο των εκπαιδευτικών του Ο.Α.Ε.Δ., σε Πανελλαδική Γενική Συνέλευση και παρουσία Βουλευτών, εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Συγκέντρωση υπαλληλων ΟΑΕΔ( εκπαιδευτικών) στο Υπουργειο Εργασιας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργειο Εργασιας πραγματοποιούν αυτη την ώρα υπάλληλοι του ΟΑΕΔ(εκπαιδευτικοι) Το αποφάσισαν στη γενικη τους συνέλευση και το υλοποίησαν άμεσα! Πάμε συνάδελφοι ! Συνεχίζουμε όλοι μαζι! Θα νικήσουμε !

Νέο: Success story




Στο επίπεδο του 27,6% ανήλθε η ανεργία τον Μάιο του 2013, έναντι 23,8% τον Μάιο του 2012 και 27,0% τον Απρίλιο του 2013, ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Πάτρα : αντιδρούν στην κινητικότητα

Πάτρα: Αντιδρούν στην κινητικότητα οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ08/08/2013  [12:19]

Πάτρα: Αντιδρούν στην κινητικότητα οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ

Φόβους για υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στην περίπτωση που εφαρμοστεί η κινητικότητα εκφράζουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού στην Πάτρα, οι οποίοι μετείχαν στις κινητοποιήσεις του κλάδου. «Μάχη» δίνουν για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ανέργων στην Πάτρα να ανέρχεται περίπου στα 31.000 άτομα.