oaednews

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Στο μικροσκόπιο οι... αλλοδαποί σύμβουλοι του Γ. Παπανδρέου!

Tο κόστος που επέφεραν στα δημόσια ταμεία οι αλλοδαποί σύμβουλοι του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ζητούν να μάθουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νασος Αθανασίου με σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ




Η εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων δημιουργεί ένα εφιαλτικό τοπίο για τους εργαζόμενους του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και ευρύτερα, για εκατομμύρια νοικοκυριά.

Διαμαρτύρονται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας


Στις 12 αύριο στη Σταδίου και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας  έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Υψηλή ανεργία στις χώρες του ΟΟΣΑ μέχρι και το 2013...


Η ανεργία στις αναπτυγμένες οικονομίες θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον έως το τέλος του 2013, με τους νέους και τους ανειδίκευτους να υφίστανται τις βαρύτερες επιπτώσεις, όπως αναφέρει η έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για τις προοπτικές της απασχόλησης το 2012 (Employment Outlook), την οποία παρουσίασε στο Παρίσι ο Γενικός Γραμματέας του κ. Άνχελ Γκουρία. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ



«Νέο αρνητικό ρεκόρ ανεργίας, η οποία έφτασε στο 22,5% για τον μήνα Απρίλιο παρατηρείται σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).
Την ίδια στιγμή, σύσσωμη η κυβέρνηση, αναγγέλλει την επίσπευση των διαδικασιών ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Υπουργέ, επικοινωνήστε μαζί μας...


Επιστολή στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, έστειλε το ΠΑΜΕ, ενημερώνοντάς τον για την ανεργία, ενώ στο τέλος της επιστολής, το Πανεργατικό Μέτωπο αναφέρει «για τυχόν αλλαγή στην ώρα της συνάντησης που θα σας διευκολύνει επικοινωνήστε με το ΠΑΜΕ  στο τηλέφωνο 210. 3301842».
Η επιστολή: