oaednews

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με ερωτηματικά ο τροποποιημένος Οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων....

Με μια ανακοίνωση εδώ:  http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/GR_TYPOU/tropoporistikwnkoin1.pdf      δημοσιεύθηκε  ο τροποποιημένος οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για τις 10.000 θέσεις απασχόλησης κατηγορίας  Υ.Ε.

Απίστευτος καβγάς!Στην ουρά του ΟΑΕΔ… εμφανίστηκε και η σύζυγος!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

Δεν έχει… ξαναγίνει, τέτοιο περιστατικό! 
Η σύζυγος να μην πιστεύει τον άνδρα της ότι βρισκόταν στην ουρά του ΟΑΕΔ από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και επειδή αποφάσισε να κάνει αυτοψία για να το εξακριβώσει και βρέθηκε μπροστά του, εκείνος έγινε έξω φρενών! Με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να γίνουν θεατές ενός… πρωτόγνωρου σκηνικού διαπληκτισμού μεταξύ του ζεύγους!
 

Κινητικότητα!!!!


Συλλογικό έπος σύγχρονων «Οδυσσειών»

Εννέα συγγραφείς συμπράττουν στο βιβλίο «Αμ' έπος ανέργων - Οκτώ ενεργά διηγήματα»

Μπορεί η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία να φέρει κάτι θετικό; Κατά κάποιον τρόπο, ναι! Αφού μπόρεσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και να γεννήσει ένα επίκαιρο βιβλίο με ιστορίες πικρής πραγματικότητας.

Αποτυπώνοντας στο έπακρο τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, εννέα συγγραφείς συμπράττουν στο βιβλίο, με τίτλο «Αμ' έπος ανέργων - Οκτώ ενεργά διηγήματα», των εκδόσεων Vakxikon.gr, που παρουσιάζεται στο βιβλιοκαφέ Έναστρον, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, όπου και θα μιλήσουν οι Μαρία Κατσοπούλου, Μαρία Σούμπερτ και Ελένη Τζατζιμάκη.