oaednews

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πρωτότυπες κατασκευές των μαθητών της 1ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης

Οι μαθητές της Β τάξης της ειδικότητας των Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών της 1ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης δημιουργούν πρωτότυπες κατασκευές  πέρα από της υποχρεωτικές εργαστηριακές ασκήσεις. Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα. Ευχαριστούμε  θερμά τον  καθηγητή της 1ης ΕΠΑΣ (Ηλεκτρολόγο Μηχανικό) Τάσο Αντωνάκη  για την ενημέρωση. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά...

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1ης ΕΠΑΣ  ΟΑΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Έρευνα: Τι ζητούν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν ψάχνουν για δουλειά

Η φυσιογνωμία του ελληνικού εργατικού δυναμικού αλλάζει και μαζί με αυτό και οι ανάγκες του. Σύμφωνα με έρευνα της Regus, του παρόχου χώρων εργασίας, πάνω από τους μισούς (55%) Έλληνες εργαζόμενους αναμένουν ότι η απαίτηση για ευελιξία στην εργασία θα συνεχίσει να αυξάνει το επόμενο έτος.

Κινητικότητα στο Δημόσιο: Επαναξιολόγηση δομών και προσωπικού [Εγκύκλιος]

Επαναξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων των Νομικών Προσώπων (Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου), που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση και Λοιπών Υπηρεσιών του Δημοσίου, σχετιζόμενη με την "κινητικότητα" στο Δημόσιο, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο θα πρέπει, έως 31-7-2017, να προωθηθούν στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου, συνημμένα τα ακόλουθα, ανά Νομικό Πρόσωπο:  

Από Ιούλιο η νέα ρύθμιση για χρέη στα Ταμεία σε 120 δόσεις

Εντός του Ιουλίου αναμένεται  η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών ασφαλισμένων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, έως και σε 120 δόσεις στο πλαίσιο του νόμου 4469/2017 για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στην ρύθμιση, είναι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών από την αρχή του τρέχοντος έτους, ώστε να ρυθμιστούν χρέη τα οποία έχουν δημιουργηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2016.
Τα χρέη εργοδοτών, αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών, υπολογίζονται σε περίπου 30 δις €.

ΠΕ Ηπείρου: 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου.