oaednews

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τα χαρτάκια..

Τα χαρτάκια δίνουν και παίρνουν...
Στα πρώτα χαρτάκια σου λένε πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την Διατήρηση..είμαστε πίσω..κόλαφος..θα βγάζουμε διακοπές μετά από 2 χρόνια..δικαίως σκέφτεσαι..υπενθυμίσεις και ξανά υπενθυμίσεις (επί του προφορικού) και συνεχής εποπτεία μηνιαίας βάσεως για την εξέλιξη των εκκρεμοτήτων σε νούμερα..

Μετανάστευσε από τα Χανιά στην Αλβανία !

Όλοι ξέραμε έως σήμερα τους Αλβανούς ως οικονομικούς μετανάστες που αναζητώντας μια καλύτερη τύχη έρχονταν να εργαστούν στη χώρα μας. Εξαιτίας όμως της βαθιάς οικονομικής κρίσης οι ρόλοι όμως φαίνεται ότι σιγά-σιγά αντιστρέφονται...

Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο

Το Χαμόγελο του Παιδιού, στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-Κέρκυρα», η οποία εντάσσεται στο Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» και συγχρηματοδοτείται από τη Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ και από εθνικούς πόρους), προκηρύσσει 23 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών ως εξής:

Προκήρυξη 30 θέσεων πρακτικής άσκησης άνεργων πτυχιούχων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci 2012-2014


Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υλοποιεί νέο πρόγραμμα κινητικότητας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci. Στο πρόγραμμα του Κ.Ε.Κ. θα συμμετάσχουν 30 άνεργοι πτυχιούχοι θετικών και θεωρητικών σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, οι οποίοι θα αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε αντικείμενα συναφή προς τα αντικείμενα σπουδών τους σε 16 μικρο-μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, εκπαιδευτικούς φορείς & ένα νοσοκομείο σε Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Κύπρο, Σλοβακία & Σλοβενία.

Κανονικά η εισφορά υπέρ των καταργηθεντων οργανισμών

Κανονικά θα καταβάλουν οι εργοδότες την εισφορά 1,1% υπέρ των καταργηθέντων οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας και το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ. 

Απολύσεων συνέχεια!

Κλείνει και το μέτωπο των απολύσεων στο δημόσιο στο οποίο επέμενε η τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr οι επίορκοι και οι «κοπανατζήδες» δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και δε θα μπουν στην λίστα διαθεσιμότητας όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία υπολογίζεται ότι στο τέλος τους έτους θα βρεθούν εκτός δημοσίου περίπου 2000 υπάλληλοι.