oaednews

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη – Αθήνα με τα πόδια (!) για να διαμαρτυρηθούν σχολικοί φύλακες

Έτοιμοι να διανύσουν πάνω από 520 χιλιόμετρα και να φτάσουν στην Αθήνα με τα πόδια δηλώνουν σχολικοί φύλακες της Θεσσαλονίκης, που θα κάνουν τη διαδρομή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κυβερνητικά μέτρα.

Ο ΣΕΒ στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα με "ξένα κόλυβα"

Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των νέων επιστημόνων αναλαμβάνει ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα και με τη συμμετοχή δικτύου επιχειρήσεων-μελών του.

Πρώτη προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο

Η πρώτη προσφυγή για την κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο και τη διαθεσιμότητα μονίμων υπαλλήλων κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και είναι από τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Λεξικόν της νέας ελληνικής (πραγματικότητας)

 
Η στήλη σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει πρώτη, τις αλλαγές που προωθούνται, στα ελληνικά λεξικά, λόγω των αλλαγών που έχουν προηγηθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Ξεκινάμε με αποσπάσματα από το γράμμα Ε και σύντομα θα ακολουθήσουν συνταρακτικές αποκαλύψεις και για άλλα γράμματα.

Εργασία: Ευφημισμός που χρησιμοποιείται από κυβερνητικούς για να περιγράψει μια ιδέα, ή μια φαντασιακή κατάσταση. Κάποτε ζούσες από αυτή. Σήμερα δεν ζεις από αυτή. Ούτε και από κάτι άλλο.