oaednews

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετάλλιο στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου!


Με το χάλκινο μετάλλιο και με μαγειρικές εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαθητευόμενοι μάγειρες της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου από την έκθεση τροφίμων και ποτών Εξποτρόφ 2019, που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από τις 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

ΑΣΕΠ: Θέμα ημερών η προκήρυξη για 1116 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να βγει η προκήρυξη του ΑΣΕΠγια προσλήψεις 1116 ατόμων στην Υγεία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Κόκκινο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Αναφερόμενος στο επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων, ο κ. Πολάκης είπε ότι «όταν γίναμε κυβέρνηση, παραλάβαμε περίπου 500 άτομα προσωπικό που είχε προσληφθεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω των πιεστικών αναγκών με τον θεσμό του επικουρικού προσωπικού, συμβάσεις εργασίας ενός ή δύο ετών.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 8.933 θέσεις - Αναλυτικά οι θέσεις και τα μόρια

Μεταξύ 18 και 19 του μηνός θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας που αφορά στην πρόσληψη 8.933 ανέργων σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος. Η πρόσκληση βρίσκεται στον ΑΣΕΠ και στην συνέχεια θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων. 
Η δράση απευθύνεται σε εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ ενώ το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση διάρκειας 8 μηνών. Ο μισθός τους θα είναι νέος κατώτατος.