oaednews

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δημόσιο: Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων – Οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ που θα δημοσιευθούν άμεσα.

Έτοιμοι 8 διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο - Περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι σε υπουργεία και Δήμους και δημόσιους οργανισμούς - Οι ειδικότητες και τα προσόντα που απαιτούνται, που ανοίγουν θέσεις εργασίας
Η κάνουλα για προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο φαίνεται ότι ανοίγει με το ημερολογιακό “κλείσιμο” του μνημονίου. Ήδη ετοιμάζονται 7 διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ.
Μετά την 20 Αυγούστου και περίπου ως τα τέλη του Σεπτεμβρίου ή τα μέσα Οκτωβρίου το Δημόσιο θα ανοίξει τις πύλες του για 1.384 εργαζόμενους οι οποίοι θα καταλάβουν αντίστοιχες μόνιμες θέσεις.

ΟΑΕΔ: Ξεκινάει η νέα κοινωφελής εργασία για προσλήψεις στους Δήμους

Ο ΟΑΕΔ είναι έτοιμος να προκηρύξει το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για προσλήψεις ανέργων σε 276 δήμους και 13 περιφέρειες της χώρας. Το νέο πρόγραμμα απασχόλησης θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ενώ οι αιτήσεις αναμένεται να έχουν ξεκινήσει το πολύ μέχρι τις 15 Ιουλίου
Η νέα κοινωφελής εργασία θα είναι 8μηνης διάρκειας και προϋπολογισμού 216 εκατ. ευρώ ενώ θα απευθύνεται σε 30.421 ανέργους εγγεγραμμένους του ΟΑΕΔ.