oaednews

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κ. Βεργόπουλος: Τελικά η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει

vergopoulosp
Συνέντευξη στον Θανάση Βασιλείου 
«Η κρίση είναι ένα απλό τεχνικό πρόβλημα, που θα μπορούσε να έχει διευθετηθεί από την πρώτη στιγμή και με άμεση επιτυχία. Τώρα κακοφορμίζει άνωθεν και πυροδοτεί το αδιέξοδο ακόμη και για τους υποκινητές του»λέει από το Παρίσι ο Κώστας Βεργόπουλος, ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII , σε συνέντευκ=ξη που παραχώρησε στη εφημερίδα Καθημερινή. «Η κρίση είναι μια τρελή ιστορία, η πιο τρελή ιστορία απ’ όλες», υπογραμμίζει.

Σε μποϋκοτάρισμα της Alpha Bank προτρέπουν ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Bank το οποίο προτρέπει την κυβέρνηση να συνεχίσει τις απολύσεις στο δημόσιο. Τόσο η ΑΔΕΔΥ, όσο και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για τις “προτάσεις” της τράπεζας και τους καλούν να διακόψουν τις όποιες συναλλαγές έχουν με αυτήν.

Τι σημαίνει ΚΠΑ2;

ΚΠΑ2 ΚΩ ΜΕ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Η ανεργία αφήνει χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ασφάλεια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ» ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
Με την ανεργία στην Ελλάδα να «καλπάζει», ειδικότερα δε τη χρόνια εκδοχή της να εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα, όλο και περισσότεροι πολίτες στερούνται της πρόσβασης στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφού η αφαίρεση της δυνατότητας στην εργασία, τους εξωθεί στην απώλεια της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

El Empleo / The Employment