oaednews

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Αγανάκτηση Συνεχίζεται.... Όλοι οι αγανακτισμένοι στις Πλατείες

"Είμαστε εδώ" (Estamos aqui)



Συνεχίζεται η αυθόρμητη εκδήλωση αγανάκτησης που ξεκίνησε χθες χωρίς προστάτες και πάτρωνες. Οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων θα συνεχισθούν απ ότι φαίνεται, και σίγουρα θα ταράξουν τα νερά στο βαλτωμένο πολιτικό σύστημα. Οι εξελίξεις ραγδαίες και απρόβλεπτες -αύριο συνεδριάζει εκτάκτως το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών- ωστόσο η αγανάκτηση όσο κι αν είναι αυθόρμητη θα πρέπει να οδηγήσει τις εξελίξεις. Θα πρέπει δηλαδή να οδηγήσει σε μια κατεύθυνση κάθαρσης του πολιτικού μας συστήματος. Δεν έχουν δικαίωμα να μας σώσουν αυτοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

ΚΕΠΕ: Με τις ελάχιστες αμοιβές το 25% των εργαζομένων στην Ελλάδα

Χαμηλότερα από τις κατώτατες αμοιβές αμείβεται το 6,2% των εργαζομένων στην Ελλάδα με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, το 25% αμείβεται με τις ελάχιστες αμοιβές, ενώ με αμοιβές κατώτερες από τις χαμηλότερες αμείβονται εργαζόμενοι που εργάζονται σε καθεστώς αδήλωτης εργασίας, κυρίως μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι.

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΟΑΕΔ

 Σύμφωνα  με αξιόπιστες  πληροφορίες,  εξαιρέθηκε προς το παρόν της συγχωνεύσεως ο ΟΑΕΔ. Σε συγχώνευση θα προχωρήσουν ο ΟΕΚ και ο ΟΕΕ.