oaednews

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Απεργούμε – απέχουμε από τις διαδικασίες διαμόρφωσης του ηλεκτρονικού μητρώου αξιολόγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κ. Γεροβασίλη με εγκύκλιο της υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.2/27/οικ.10178/14-3-2018 (ΑΔΑ : 78Ξ2465ΧΘΨ–ΓΓ6) καλεί τις υπηρεσίες σε όλο το Δημόσιο να ολοκληρώσουν την καταγραφή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων που εντάσσονται στην αξιολόγηση του κ. Βερναρδάκη και να διαμορφώσουν το μητρώο αξιολόγησης των υπαλλήλων, ηλεκτρονικά.
Για τον σκοπό αυτό σε πολλές υπηρεσίες είτε ζητούνται από τους υπαλλήλους στοιχεία (π.χ. ΑΦΜ), είτε οι υπηρεσίες καλούνται να ενημερώσουν το μητρώο από τους φακέλους των υπαλλήλων.

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΠΕΥ ΟΑΕΔ

 
  

1971

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.gr /  pey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   
                                   Παρασκευή, 4 Μαίου 2018
Α.Π.238
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Υ. Ο.Α.Ε.Δ. αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού, την σύγκληση Τακτικής   Γενικής  Συνέλευσης την Τετάρτη 16/5/2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διοίκησης – Εθνικής Αντίστασης 8, Τράχωνες, με θέματα:

Παπαστράτος: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς μείωση μισθών

Από τα μέσα Μαΐου, η Παπαστράτος εγκαινιάζει ένα πρωτοποριακό μοντέλο λειτουργίας στο εργοστάσιό της, με το οποίο διασφαλίζεται η εικοσιτετράωρη και επταήμερη λειτουργία ορισμένων τμημάτων της παραγωγής με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου εργασίας των εργαζομένων στα τμήματα αυτά κατά περίπου 7%. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «όπου απαιτείται 24ωρη λειτουργία σε 7μερη βάση, εισάγεται ένα σύστημα κυλιόμενων βαρδιών, με τέσσερις ημέρες 8ωρης εργασίας, ακολουθούμενο από δύο ημέρες ανάπαυσης (ρεπό). Αυτό το μοντέλο εξασφαλίζει σε κάθε εργαζόμενο επιπλέον 18 ημέρες ανάπαυσης το χρόνο. Μέσα από το νέο μοντέλο, η Παπαστράτος μειώνει το μέσο χρόνο εργασίας σε 37,3 ώρες την εβδομάδα (αντί για 40), διατηρώντας, παράλληλα, το ίδιο επίπεδο μισθών. Το νέο μοντέλο λειτουργίας του εργοστασίου αυξάνει τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό κατά 12,5%».