oaednews

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΟΑΕΔ



Αγαπητές-οί εργαζόμενες-οι,

Σας ενημερώνω ότι έχω υποβάλει επισήμως την παραίτησή μου στον Υπ. Εργασίας κ. Βρούτση και ελπίζω ότι σύντομα θα αντικατασταθώ από τον/την επόμενο-η Διοικητή-τρια του Οργανισμού, με τη διαδικασία που θα αποφασίσει η παρούσα κυβέρνηση. 

Μαζί καταφέραμε πολλά τα τελευταία 4,5 χρόνια. Βελτιώσαμε τις επιδόσεις του Οργανισμού σε όλα τα κοινωνικά προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς (πολιτική απασχόλησης, εκπαιδευτική πολιτική, οικογενειακή πολιτική, στεγαστική πολιτική) και πραγματοποιήσαμε αλλαγές που αποσκοπούν στο να αναβαθμίσουν τον θεσμικό ρόλο του ΟΑΕΔ στην αγορά εργασίας ως δημόσιου οργανισμού απασχόλησης και την εικόνα του στους ανέργους, τους νέους που φοιτούν στις σχολές μας και τους εργαζόμενους, ως μιας κοινωνικής υπηρεσίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Ο ΣΕΒ ζητεί την κατάργηση του κατώτατου μισθού για τις τριετίες - Συνάντηση με Βρούτσης

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση θα έχει σήμερα το πρωί στις 10.00 το προεδρείο του ΣΕΒ μετά την πρόσκληση του υπουργού για κατάθεση προτάσεων σχετικά με την αναβάθμιση και ολοκλήρωση του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.