oaednews

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΦΤΑΙΕΙ .....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

γράφει η Ευαγγελία Διαμαντή

Τέσσερα εικοσιτετράωρα έμειναν για να μπορέσει κάποιος να κάνει την πολυπόθητη αίτηση για την ΄Μαγική επιταγή΄'που θα του την δώσει δυνατότητα να κάνει 5 ή 10 μέρες διακοπές με τον κοινωνικό τουρισμό....Είναι κάτι σαν το λαχείο...παίζεις και λές κι αν μου κάτσει?Για να  παίξεις όμως αγαπητέ δικαιούχε -ωφελούμενες έχει όρους....και ποιοι είναι οι όροι?

Χωρίς Κλιματιστικά υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας  σχετικά
Συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στις υπηρεσίες
       κ. Διοικήτρια ,
Σύμφωνα με το άρθρο  44 παρ 1 του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα:
 «Οι υπάλληλοι έχουν δικαίωμα στη διασφάλιση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας τους».
Κατά καιρούς έχουμε επισημάνει την έλλειψη βασικών προϋποθέσεων  υγιεινής και ασφάλειας  σε υπηρεσίες του Οργανισμού μας. Ελλείψεις που έχουν επισημανθεί και επίσημα από άλλους αρμόδιους κρατικούς φορείς . Υπάρχουν υπηρεσίες χωρίς εξαερισμό, χωρίς εξόδους διαφυγής, χωρίς πρόσβαση για  ΑμΕΑ κλπ.
Εκτός από όλα τα παραπάνω υπάρχουν Υπηρεσίες μας (ΚΠΑ2 Καλαμάτας, ΚΠΑ2 Κομοτηνής κ.α)

Στάση εργασίας σήμερα από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ συμμετέχει στην Στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου
Λόγω αλλαγής της ώρας ψήφισης από τη Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της Δ’ αξιολόγησης, το συλλαλητήριο της 14ης Ιουνίου μεταφέρεται και θα γίνει την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, ώρα 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Διεκδικούμε: