oaednews

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πως θα σας βοηθήσει το Μάρκετινγκ να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση


marketing-system-epixeirein
Γνωρίστε το Σύστημα Μάρκετινγκ που εφαρμόζουν τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως και μπορείτε να εφαρμόσετε και εσείς στην επιχείρηση σας

Πρώτη φορά στο epixeirein.gr;
Η Σελίδα αυτή έχει φτιαχτεί για όσους δεν γνωρίζουν το Epixeirein – αλλά και για αυτούς που το επισκέπτονται συχνά και θέλουν μια καλή επανάληψη στους βασικούς άξονες του Μάρκετινγκ για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.
Όλοι οι επαγγελματίες είτε τώρα ξεκινούν την δουλειά τους είτε βρίσκονται για χρόνια στην αγορά θέλουν να γίνουν καλύτεροι απ’ ότι είναι σήμερα. Θέλουν να κάνουν την δουλειά τους ευκολότερα και να ξεχωρίζουν γι’ αυτά που προσφέρουν.
Στην σελίδα αυτή θα βρείτε την διαδρομή (road map) που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως δουλεύει το Μάρκετινγκ σε μια επιχείρηση ώστε να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που κάνετε.
Όλες οι επιχειρήσεις έχουν ένα κοινό μεταξύ τους. Υπάρχουν όταν έχουν πελάτες και πωλήσεις. Χωρίς πελάτες παύουν να υπάρχουν. Και το Μάρκετινγκ είναι η διαδικασία αυτή σε μια επιχείρηση που σας εξασφαλίζει πελάτες και πωλήσεις.

Προσλαμβάνονται οι επιτυχόντες - διοριστέοι του ΑΣΕΠ - Στις15.000 οι προσλήψεις το 2016

του Θάνου Πασχάλη

Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη των επιτυχόντων-διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998 αλλά και των επιτυχόντων-διοριστέων σε, γραπτούς ή με το σύστημα των μορίων, διαγωνισμούς από το 2009 μέχρι σήμερα, των οποίων όμως ο διορισμός δεν υλοποιήθηκε, παρότι δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα αποτελέσματα του πίνακα διοριστέων.

Η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο ευτυχισμένους εργαζόμενους του κόσμου

Η σουηδική εταιρία Universum, που μελετά το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και τις συμπεριφορές του, κυκλοφόρησε την τελευταία της έρευνα «The Global Workforce Happiness Index», που κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με το επίπεδο ευτυχίας και πίστης των εργαζομένων τους.

Το παραμύθι της αγάπης-Γιώργος Μιχαήλ


Συγκρότηση Δ.Σ. Συλλόγου Αναπληρωτών – Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Αττικής & Νήσων ΟΑΕΔ

Στις 28 / 11 / 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο κτήριο ΕΠΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Τσάμη Χριστίνα
Αντιπρόεδρος : Διαμαντή Φιλιώ
Γραμματέας : Καλτσά Καλομοίρα
Ταμίας : Δρίβας Δημήτρης
Μέλη :

G-Stayers: η γενιά που είναι ακόμα εδώ

Θαυμάζω τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, σε όποια κίνητρα κι αν ανταποκρίνονται ή όποια συναισθηματική κατάσταση κι αν βιώνουν. Έχουν δεξιότητες, αναζητούν και βρίσκουν ευκαιρίες, δεν φοβούνται την κινητικότητα, αξιοποιούν τον κοινό χώρο και τις εμπειρίες της Ευρώπης, φτιάχνουν ένα νέο σχέδιο ζωής. Η μετανάστευση των εργατών γνώσης περιγράφεται ως μία από τις πιο αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης.

Συνέχεια στον αγώνα τους για Δουλειά δίνουν οι εργαζόμενοι στα Πεντάμηνα – Νέα συνέλευση και δικό τους μπλοκ στη Γενική Απεργία

Σε συνέχεια του αγώνα διεκδίκησης «Δουλειάς και όχι δουλείας», δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν οι συμβασιούχοι της λεγόμενης Κοινωφελούς Εργασίας, τη στιγμή που μέσα στον Δεκέμβριο, περίπου 50.000 συμβασιούχοι στους ΟΤΑ θα βρεθούν και πάλι στην ανεργία, όταν λήξουν οι πεντάμηνες συμβάσεις τους.
Το Συντονιστικό Αγώνα εργαζομένων στα 5μηνα και συμβασιούχων Αττικής καλούν σε νέα Σύσκεψη – Συνέλευση για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις τους για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας την: ΤΡΙΤΗ 1 / 12 / 2015 ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( Σταθμός ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, δίπλα στο ΚΕΠ )

Όλες οι συντάξεις στην 'γκιλοτίνα'.'Βοήθημα πριν τα 67 έτη. Πού θα γίνει η μεγάλη 'σφαγή'

Η "βόμβα" και το εφιαλτικό σενάριο που κρύβει το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό. Αναλυτικά οι περικοπές ανά ταμείο, ποιοι θα χάσουν έως 20%

Ο «τσοπάνης» που νίκησε τη γραφειοκρατία: Το μοναδικό ψηφιοποιημένο Υποθηκοφυλακείο είναι στην Κρήτη


Το Υποθηκοφυλακείο Αλικιανού στην Κρήτη είναι το πρώτο και μοναδικό υποθηκοφυλακείο στην Ελλάδα που παρέχει ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Ο έλεγχος συμβολαίων και βαρών είναι πλέον θέμα δευτερολέπτων. Δεν πρόκειται για κάποιο κεντρικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης με κονδύλια από το ΕΣΠΑ. Η ψηφιοποίηση ήταν πρωτοβουλία και έργο του 70χρονου πλέον Υποθηκοφύλακα, Γιώργου Δασκαλάκη και του γιου του Μάρκου που έφτιαξε το πρόγραμμα.