oaednews

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Μάχη στο ΣτΕ για τις περικοπές 13ου και 14ου μισθού

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το ζήτημα των περικοπών του 13ου και 14ου μισθού που καταργήθηκαν πλήρως με το δεύτερο μνημόνιο.  

13ος και 14ος μισθός: Ανάκληση της έφεσης από το Δ. Αιγάλεω - Μεγάλη νίκη των εργαζομένων

Μετά τις αποφασιστικές, μαζικές κινητοποιήσεις, μαζί με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά τη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ., και τη σχετική ψηφοφορία, η δημοτική Αρχή του Αιγάλεω προχωρά σε ανάκληση της έφεσης, κατά των κερδισμένων δικαστικά κομμένων 13ων και 14ων μισθών δημοτικών υπαλλήλων.

Νέες προσλήψεις στην καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑΣ Α.E

Νέες θέσεις ανακοίνωσε η γνωστή καπνοβιομηχανία Καρέλιας Α.Ε.
Η Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε, η μεγαλύτερη Ελληνική Kαπνοβιομηχανία, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής της στην Ελληνική αγορά, επιθυμεί να προσλάβει:
  • Μηχανολόγο – Μηχανικό και Ηλεκτρολόγο πλήρους απασχόλησης για το εργοστάσιο της Καλαμάτας.

Αναδρομικά δημοσίων υπαλλήλων: Τι κρίνεται σήμερα στο ΣτΕ

Μέχρι 3.000 ευρώ για την τριετία 2016-2018 είναι το ποσό των αναδρομικών από τα κομμένα δώρα που διεκδικούν όχι μόνο οι εν ενεργεία υπάλληλοι της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και όλοι οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Η πλήρης κατάργηση των επιδομάτων των εορτών και του επιδόματος αδείας (500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων + 250 δώρο Πάσχα + 250 επίδομα άδειας) που έγινε με τον νόμο 4093/12 κρίθηκε αντισυνταγματική.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ Καρδίτσας

Εναρξη υποβολής αιτήσεων για εγγραφές βρεφών-νηπίων στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα.
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για εγγραφές βρεφών-νηπίων στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα
Η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές βρεφών – νηπίων στο Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό του Ο.Α.Ε.Δ. στην Καρδίτσα για τη τρέχουσα σχολική χρονιά , θα γίνει από την Τετάρτη 30-01-2019 έως και την Παρασκευή 15-02-2019.