oaednews

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες εξαγγείλαμε   πριν  από  μέρες   τη     δημιουργίας μιας     νέας κίνησης . 
 Δηλώνουμε εξαρχής την ανεξαρτησία της νέας μας  κίνησης  και ότι δεν αποτελεί εσωκομματική τάση κάποιου κόμματος αλλά και ούτε είναι  κλειστή ομάδα.
 Πιστεύουμε ακράδαντα στην ανεξαρτησία του συνδικαλιστικού κινήματος από κάθε μορφής εξαρτήσεις, κομματικές, κυβερνητικές κ.ά. Τα συνδικάτα δεν είναι για να υπηρετούν κόμματα, κυβερνήσεις, διοικήσεις, επιλεγμένες ομάδες εργαζομένων ή ατομικές επιδιώξεις.
Η  διαφάνεια  ,  η  συμμετοχή  και  ο  αγώνας  είναι  οι  βασικές  μας  αξίες.
Σας καλούμε λοιπόν  να στηρίξετε την προσπάθειά μας ώστε να χαράξουμε και να ακολουθήσουμε μαζί, μια κοινή πορεία που θα κάνει το όραμά μας πράξη.


Ελάτε  μαζί  μας  για  να  έχουμε:

Η Αλληλεγγύη στον ΟΑΕΔ

Άλλη μια προσπάθεια αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Ομοσπονδίας


Η συναδέλφισσα Δήμητρα δεν ψήφισε



Η συναδέλφισσα Δήμητρα δεν ψήφισε στις εκλογές για τη διοίκηση του Σωματείου μας της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, στις εκλογές της 30/03/2016.
Η Δήμητρα προσήλθε κανονικά να ψηφίσει, αλλά δεν βρέθηκε στους καταλόγους.
Η Δήμητρα  δουλεύει στον ΟΑΕΔ Περιστερίου και είναι μια εξαιρετική υπάλληλος  του Οργανισμού (αλλά  αυτό δεν παίζει ρόλο για το λόγο που καταθέτω εδώ ως συνάδελφός της).Προέρχεται από τα προγράμματα STAGE,και εργάζεται κανονικά στον Οργανισμό με ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε από τον Νοέμβριο του 2012.
Έκανε αίτηση για να γίνει μέλος του Σωματείου τον Δεκέμβριο του 2014.
Το μόνο λάθος που έκανε η συναδέλφισσα Δήμητρα, ήταν πως δεν έλεγξε τις μισθοδοσίες της για το αν της γίνεται η παρακράτηση εισφορών για το Σωματείο μας, ώστε να  είναι «ταμειακώς εντάξει».Αλλά επειδή για κάποιο γραφειοκρατικό λόγο δεν της αποστέλλονται οι μισθοδοσίες, δεν ήταν δυνατόν να το ελέγξει.