oaednews

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Λάρισα:Έκπτωση στα εισητήρια των ΚΤΕΛ για τους ανέργους


Έκπτωση 20% επί των εισιτηρίων προτίθεται να παράσχει το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, και 10% το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, στους ανέργους του νομού, όπως ανακοίνωσαν σε σύσκεψη που έγινε την Κυριακή στη Νομαρχία.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Νομαρχίας Λάρισας να πείσει τα σούπερ μάρκετ του νομού, τα αρτοποιεία, το αστικό και το υπεραστικό ΚΤΕΛ να προσφέρουν μειωμένες τιμές στα είδη τους.
Από την πλευρά τους, σούπερ μάρκετ και αρτοποιεία, εκδήλωσαν την πρόθεση να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Νομαρχίας και να ανακοινώσουν τις εκπτώσεις που θα παρέχουν ως το τέλος της εβδομάδας.
Η πρωτοβουλία αναμένεται να ευνοήσει 2000 και πλέον νοικοκυριά, τα οποία έχουν ένα τουλάχιστο μέλος με κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ
«Η κατάσταση είναι δύσκολη, και το ξέρουμε όλοι», ανέφερε ο νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των επιχειρήσεων.
«Είναι ανάγκη», συνέχισε, «να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν και να στηρίξουμε ευπαθείς ομάδες, με πρώτους τους ανέργους. Εμείς ως Νομαρχία θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας».

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΕΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΜΠΑΡΤΖΑΚΗ ΕΥΑ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΖΩΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΛΗ:

ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΜΠΕΤΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ


ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!