oaednews

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Επιμορφωτικά προγράμματα για 30.000 υπαλλήλους – Τομείς και πόλεις που θα διεξαχθούν (λίστα)

Εκατόν εβδομήντα (170) προγράμματα κάθε μήνα παρέχει κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2015 το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) για την επιμόρφωση 30.000 στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΟΑΕΔ: Αναστολή υποβολής αιτήσεων πρόσληψης προσωπικού

 Την αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στις 14 αρμόδιες Επιτροπές Πανελλαδικά του Ν. 2643/98 καθώς και της συμπληρωματικής προκήρυξης για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας, μέχρι την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

ΥΠΕΣ: Ειδική εκλογική αποζημίωση για τους δημόσιους υπαλλήλους

Χορήγηση ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους λειτουργούς και δημοσίους υπαλλήλους που αποδεδειγμένα απασχολούνται με την προπαρασκευή και τη διεξαγωγή των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.

Οργή για την σύλληψη οφειλέτη του Δημοσίου με χρέος 50 ευρώ .


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει την οργή του «για την περιπέτεια συμπολίτη μας,

Οι νέες «υποχρεώσεις» των εργοδοτών για το 2015 .



Μέσα στον Ιανουάριο οι εργοδότες θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» τα στοιχεία των εργαζομένων που έλαβαν ετήσια άδεια και το επίδομα αδείας κατά το προηγούμενο χρόνο και έχουν καταγραφεί στο ειδικό βιβλίο αδειών.

Καριέρα στην... μακροχρόνια ανεργία !!!!



 Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ – ILO) και ο ΟΟΣΑ συμφωνούν με δύο διαφορετικές εκθέσεις για την Ελλάδα,