oaednews

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΠΙΔΑ ΑΙΝΕΙ



 Σε ένα φουρτουνιασμένο τοπίο, με μια Ελλάδα να παρακολουθεί έντρομη τις γειτονιές της να μεταλλάσσονται σε πεδία επιθέσεων και συγκρούσεων, και το σκοτάδι να φωλιάζει ανησυχητικά σε πνεύμα και ψυχές, διερωτάται κανείς αν υπάρχει ελπίς. Όμως, αν υπάρχει κάτι, εκτός από τον έρωτα, που μπορεί να παρακινήσει τον άνθρωπο, αυτό είναι η ελπίδα.

Πάνω που σοβάρευε..

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλα στελέχη της συμμορίας, με την κατηγορία πως η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση. Οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν έκπληξη γιατί η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να γίνεται σοβαρή.
Οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη που διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή οι χρυσαυγίτες της φέρονται με το σεις και με το σας, και δεν την έχουν μαχαιρώσει ποτέ.
Ο Άρειος Πάγος, η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Ελληνική Αστυνομία δεν είχαν πάρει χαμπάρι τόσο χρόνια πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Ιδέα δεν είχαν. Νόμιζαν πως είναι πρόσκοποι.

Schwarzfahrer - Ο Λαθρεπιβάτης- Αξίζει τον χρόνο σας

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ : ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ;‏


Φρένο στις αθρόες απολύσεις στη Πορτογαλία έβαλε το Συνταγματικό Δικαστήριο
 της χώρας.

Ποια θα είναι η τύχη των 12.500 «διαθεσίμων»- Σε καλύτερη μοίρα οι δημοτικοί αστυνομικοί

Με τον έλεγχο της τρόικας, σε ό,τι αφορά τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, να ολοκληρώνεται επιτυχώς, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς έστω και στο πάρα πέντε συμπληρώθηκαν οι πίνακες των 12.500 υπαλλήλων που θα μπουν στο καθεστώς μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον -όπως είναι φυσικό- στρέφεται πλέον στην «τύχη» αυτών των εργαζομένων. Η τρόικα δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη, η κυβέρνηση καταβάλει κάθε προσπάθεια να αποσυνδέσει τη διαθεσιμότητα από την κινητικότητα, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότεροι διαθέσιμοι θα μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες, αλλά οι εργαζόμενοι επιμένουν να αντιδρούν και να διαμαρτύρονται.

Ανεργία, δεν σε παντρεύτηκα

ΕΙΜΑΙ άνεργος, όχι άεργος. Προσπαθώ, έχω όνειρα κι ελπίδες. Δεν τα έχω παρατήσει. Θέλω να ζήσω τη ζωή και να δουλέψω. Θέλω να φύγω από 'δω. Θέλω να φύγω και τα κλάματα μπήγω όταν απελπίζομαι.