oaednews

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Εκκαθαρίσεις-εξπρές σε δήμους

80.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΟΛΥΣΗ

Μέσα στον ασφυκτικό χρόνο των 10 ημερών, τη βαριά ατμόσφαιρα των Μνημονίων με τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αβεβαιότητα και ανασφάλεια του θολού τοπίου των αλλαγών της κυβέρνησης που... αλλάζουν από μήνα σε μήνα ανάλογα με τις επιταγές της τρόικας, καλούνται 80.000 δημοτικοί υπάλληλοι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διαδημοτικής κινητικότητας που θα πρέπει να αρχίσει, να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιανουαρίου. 

Συνθήκες ζούγκλας στην ελληνική αγορά εργασίας: Οι κομπίνες και υποσχέσεις εταιρειών για να εκμεταλλεύονται ανέργους

Τις συναντάς παντού. Στις εφημερίδες, στις στάσεις των λεωφορείων, στο διαδίκτυο. Είναι αγγελίες εργασίας που προσφέρουν τον... ουρανό με τ' άστρα στους ενδιαφερόμενους, αλλά ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται την ανέχεια και την αγωνία των ανέργων, να βρουν μια δουλειά.

VOUCHER !!! ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???

Τετράμηνη ανάσα σε 75.000 νέους ανέργους αναμένεται να δώσει το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας για πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις, που θα τρέξει από το 2014, ενώ τα κονδύλια που πρόκειται να διατεθούν για τον σκοπό αυτόν συνολικά μέχρι και το τέλος του επόμενου έτους εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 500 εκατ. ευρώ.