oaednews

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΚΕΚ ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ "AGROTABLET"


Σύμφωνα με το Εθνικό σχέδιο δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων είναι υποχρεωτική η πιστοποίηση των χρηστών επαγγελματικών φυτοφαρμάκων.
Συγκεκριμένα από τις 26 Νοεμβρίου 2015 θα είναι αδύνατη η προμήθεια φυτοφαρμάκων από τους επαγγελματίες αγρότες εάν δεν δηλωθεί ο πιστοποιημένος στην ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων χρήστης ή επιβλέπων την χρήση.

Μόνιμο capital control για δημοσίους υπαλλήλους & συνταξιούχους: 150 ευρώ την εβομάδα – Τα υπόλοιπα με κάρτα

Μέτρο-σοκ, για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξούχους περιγράφει ρεπορτάζ στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα», σύμφωνα με την οποία, τα capital controls γίνονται μόνιμα για τις δύο παραπάνω κατηγορίες, όπως εμφανίζεται να σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Γενική Συνέλευση Ενωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας


Μια πολύ καλή Γενική Συνέλευση διεξήχθη χθες στα Ιωάννινα από την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας. Εκφράστηκαν οι προβληματισμοί των υπαλλήλων, τα εύλογα ερωτήματα και η βούληση για διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας, καλύτερων συνθηκών ζωής για όλους.
Ανάμεσα στα ζητήματα που απασχόλησαν  τους Υπαλλήλους είναι η έλλειψη πραγματικών προγραμμάτων απασχόλησης, η ελλιπής  πληροφόρηση και επικοινωνία με τη Διοίκηση, η έλλειψη ενημέρωσης των υπαλλήλων για μελλοντικά προγράμματα και η   «ενημέρωσή» τους από το κοινό ή από τα ΜΜΕ, τα προβλήματα μηχανογράφησης του Οργανισμού, ζητήματα μισθολογικά  υπηρεσιακά κα.