oaednews

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αντιμέτωποι με το τέρας της ανεργίας και το νέο ωράριο

Αντιμέτωποι με το τέρας της ανεργίας έρχονται σε καθημερινή βάση οι λιγοστοί πλέον υπάλληλοι του ΟΑΕΔ.

Καταργούν αμέσως όλα τα επιδόματα στο Δημόσιο


Σε άμεση κατάργηση όλων των επιδομάτων που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση, εγκαταλείποντας το σχέδιο να εξακολουθήσει να καταβάλλει μέρος αυτών για τα επόμενα χρόνια με το σύστημα της λεγόμενης προσωπικής διαφοράς και ανοίγοντας παράθυρο μόνο για τη χορήγηση πριμ παραγωγικότητας.

Στη γραμμή Πάγκαλου ο Αρχιδημόσιος υπάλληλος Αν. Λοβέρδος

Πυρά κατά των δημοσίων υπαλλήλων εξαπέλησε ο αρχιδημόσιος  υπάλληλος και κρατικοδίαιτος Υπουργός Υγειας Αν. Λοβέρδος. Δεν μας είπε ο κ. Λοβέρδος πόσα χρήματα έχει απορροφήσει από τον δημόσιο κορβανά, τη στιγμή που τα εισοδήματά του από το 1984 μέχρι σήμερα  προέρχονται αποκλειστικά από το δημόσιο.   Θαυμάστε λοιπόν άποψη πολιτικού ανδρός:

«Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν»

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;

Ιδιωτικές εταιρείες θα ελέγχουν λέει  την αποδοτικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και θα αποφασίζουν  ποιοι θα μπουν σε εργασιακή εφεδρεία , ποιοι θα απολυθούν κ.λ.π. πάντα βέβαια υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ! Τάδε έφη   ο Βενιζέλος  ........

Ξανά στους δρόμους της Ισπανίας οι «αγανακτισμένοι»



Web-OnlyΜε πορεία στο κέντρο της Μαδρίτης απαντούν σήμερα χιλιάδες ισπανοί εργαζόμενοι στα μέτρα λιτότητας που, όπως τονίζουν, θέτουν σε κίνδυνο τις κοινωνικές δαπάνες .