Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Συλλογή υπογραφων για την ΕΡΤ


Sιlogι Διεθνή συλλογή υπογράφων για την ΕΡΤ έχει  ξεπεράσει ήδη τις δέκα χιλιάδες
 
Why this is important
According to the BBC, the Greek government has announced that it will shut down the radio and TV services of the state broadcaster ERT.

Ξαφνικός Θάνατος: Μετά την ΕΡΤ η αμυντική βιομηχανία;

Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ με τον τρόπο που έγινε δείχνει τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση για το αμέσως επόμενο διάστημα. “Ξαφνικός θάνατος” ...παντού ρισκάροντας βέβαια μια δική της εξίσου ξαφνική ...ανακοπή!

Η διαπλοκή εκτελεί, δεν παίρνει ομήρουςΌ,τι δεν έκανε ούτε η χούντα, το έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη: έκλεισε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την ΕΡΤ, με αναγγελία ποιότητας ανάλογης του... Κεδίκογλου. Κάτι που στην ιστορία της συνέβη μόνον όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα και το ραδιόφωνο της ΕΙΡ σίγησε.
Η μόνη διαχρονικά νομίμως λειτουργούσα τηλεόραση της χώρας είναι κλειστή, επειδή θεωρείται από την κυβέρνηση Σαμαρά άντρο ανομίας, σπατάλης και διαφθοράς. Ποιοι μιλούν;
Αυτοί που επί δεκαετίες (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) διαχειρίστηκαν την ΕΡΤ σαν μαιτρέσσα τους.
Αυτοί που μέχρι προχθές διόριζαν κομματικά στελέχη, φίλους, συγγενείς, ερωμένους, ερωμένες και λοιπούς αποτυχημένους άνευ λοιπών προσόντων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 13-06-2013


Αθήνα 12 Ιουνίου 2013
Α.Π. 48

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
24ωρη Γενική Απεργία
Συνάδελφοι,
Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για αύριο 13/6/2013 και στη συγκέντρωση στις 11:00 στην ΕΡΤ
(Προσυγκέντρωση για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ στις 10:30 πμ στη στάση του μετρό - Νομισματοκοπείο)
Για σήμερα ισχύει η προσυγκέντρωση υπαλλήλων ΟΑΕΔ στο ΚΠΑ Αγίας Παρασκευής στις 15:00μμ και πορεία προς την ΕΡΤ.
Συνεχίζουμε δυναμικά, ή εμείς ή αυτοί!!!

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                              ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

ΠΕΥ-ΟΑΕΔ: Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ΕΑΛΩ!

Συνάδελφοι,
Ραντεβού για σήμερα 12/6/2013 στο ΚΠΑ Αγίας Παρασκευή στις 15:00 (Μεσογείων 470) και πορεία προς την ΕΡΤ


Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ΕΑΛΩ!
Η δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία σίγησε χθες και εν μία νυκτί βρέθηκαν περί τις 2700 οικογένειες αντιμέτωπες με το "θεριό" της ανεργίας. Ο δημόσιος χαρακτήρας της ενημέρωσης παγώνει για τη χώρα μας και οι αποφάσεις χωρίς εμάς για εμάς συνεχίζονται, λαμβανόμενες όλο και πιο αμείλικτα. Όσα περιθώρια τους αφήνουμε τόσα και άλλα τόσα παίρνουν και καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία να ζει με το κεφάλι σκυμμένο και τις τσέπες άδειες.

Αντιμέτωποι με αυτόφωρο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

Όπως μετέδωσαν στο έκτακτο πρόγραμμα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ,  δόθηκε εντολή να κατέβουν στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, όσοι εργαζόμενοι δεν εμπλέκονται στη ροή του προγράμματος.
Οι παρουσιαστές έκαναν έκκληση και στους πολίτες που βρίσκονται κοντά να πάνε στο κτίριο για να συμπαρασταθούν καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως οι δυναμεις των ΜΑΤ πλησιάζουν τις εγκαταστάσεις.