oaednews

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την εκτίμηση ότι οι αρνητικές εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων, των ανέργων, έχουν συνέχεια αφού τα σενάρια περί απολύσεων αλλά και ανατροπής των ασφαλιστικών – συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων (όσων έχουν απομείνει) πυκνώνουν και τροφοδοτούνται από την Κυβέρνηση, αποφάσισε πέρα από το αυριανό συλλαλητήριο (16/3/2010):
•1. Την πραγματοποίηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη 23/3/2010) νέου απογευματινού συλλαλητηρίου.
•2. Τη συνέχεια με νέα απεργιακή κινητοποίηση που ο χρόνος πραγματοποίησης προσδιορίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.
Το συνδικαλιστικό κίνημα με ενότητα, δυναμική, αποφασιστικότητα, κλιμακώνει τις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις για δικαιώματα, για προστασία κατακτήσεων και αποκατάσταση όσων έχουν αφαιρεθεί στο εισοδηματικό, εργασιακό, ασφαλιστικό κεφάλαιο ζωής των εργαζομένων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη γενική απεργία της 11ης Μαρτίου 2010 καθώς και τη συμμετοχή στις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες στέλνουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης στα αντικοινωνικά, άδικα και αδιέξοδα μέτρα της Κυβέρνησης και απαιτούν την άμεση απόσυρσή τους.
Το κεντρικό μήνυμα του αγώνα «να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες» ακούστηκε και θα ακούγεται όλο και πιο έντονα στους δρόμους.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με όλες τις μορφές δράσης.
Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010 ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 για να προσδιορίσει τα επόμενα αγωνιστικά βήματα.
Τα μέτρα δεν θα περάσουν.