oaednews

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς θέρμανση και χωρίς τηλέφωνα το Κ.Π.Α. Ιλίου


Χωρίς θέρμανση και χωρίς τηλέφωνα  εργάζονται οι συνάδελφοι στο ΚΠΑ Ιλίου από την προηγούμενη Παρασκευή. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Γ. Κουτρουμάνης: Απαραίτητη η 6η δόση για να δοθούν συντάξεις και δώρο εορτών

Απαραίτητη η εκταμίευση της 6ης δόσης για να δοθούν οι συντάξεις του Δεκεμβρίου και το δώρο των Χριστουγέννων εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης μιλώντας στην εκπομπή «Κυριακή με δράση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Η Υπουργική Απόφαση για την απόλυση και την εργασιακή εφεδρεία των υπαλλήλων του Δημοσίου


αποφασίζουμε:

καθορίζουμε το περιεχόμενο των διαπιστωτικών πράξεων κατάργησης των οργανικών θέσεων που κενώνονται λόγω της αυτοδίκαιης απόλυσης  και της θέσης σε προσυνταξιοδοτική  διαθεσιμότητα  των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, και των διαπιστωτικών πράξεων αυτοδίκαιης απόλυσης και θέσης σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα των υπαλλήλων που πληρούν τις προϋποθέσεις και του τρόπου διαπίστωσης των εξαιρέσεων από την αυτοδίκαιη απόλυση και την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, ως ακολούθως:

Απειλεί με διακοπές ρεύματος η ΓΕΝΟΠ-"Μολών λαβέ κύριε Παπαδήμο"

Την πραγματοποίηση 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, κατά της απόφασης για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και για δημιουργία «μικρής ΔΕΗ».

Μυστικές προσλήψεις δικηγόρων της χρεοκοπίας στην Αργεντινή


Μ.Ανδρουλάκης για την ανεργία

«Όταν  η ανεργία καβατζάρει το 25% και αρχίσει να κλιμακώνεται προς το 30%, δεν υπάρχει ευρώ στην Ελλάδα.

Μια ολόκληρη γενιά στην ανεργία


Μια ολόκληρη γενιά στην ανεργία: Πάνω από 130.000 οι άνεργοι στη Θεσσαλονίκη
Ανατριχιαστικά στοιχεία για την πόλη μας, παραθέτει ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, σε συνέντευξή του στον «Τ.Θ.»

Κλιμακώνεται ο αγώνας των εργαζομένων στη Χαλυβουργία Ελλάδος


Η απεργία που κηρύχτηκε από το σωματείο εργαζομένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Ασπρόπυργο τη Δευτέρα 31/10/11, συνεχίζεται και κλιμακώνεται.

Δε θα κόβεται προσωρινά το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων

Αναστέλλει προσωρινά η ΔΕΗ τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους καταναλωτές δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών.

Το δημόσιο μέσα από τα μάτια των υπαλλήλων


Λένε "ναι" στις μεταρρυθμίσεις, την κινητικότητα και εμφανίζονται πρόθυμοι να εργαστούν παραπάνω αν χρειαστεί