oaednews

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σχετικά με συναδέλφους εργαζόμενους με δικαστικές αποφάσεις


Κατάληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ κι από όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις. Βασικό αίτημα ήταν και παραμένει η, με πολιτική απόφαση, ενσωμάτωση των συναδέλφων που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις στο μόνιμο προσωπικό του ΟΑΕΔ.

Kαλωσόρισμα καλοκαιριού: Με την ΠΕΥ ΟΑΕΔ στον Πόρο, 2-3 Ιουνίου 2018


1971

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.gr /  pey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   
                     Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
                                                                  Α.Π.229


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΥ ΟΑΕΔ

ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΥ ΟΑΕΔ  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3 Ιουνίου 2018

Μια ανάσα από την Αθήνα  σάς περιμένει στις 2-3 Ιουνίου 2018 με την ΠΕΥ ΟΑΕΔ να τον ανακαλύψετε και να τον αγαπήσετε όσο τον αγάπησαν ο Σεφέρης και ο Χένρι Μίλλερ. Στέκεται αρχοντικά απέναντι από το Γαλατά, σαν κομμάτι παζλ που ξέφυγε από την Πελοπόννησο. Τα βαρκάκια πηγαινοέρχονται, για να σας φέρουν εδώ. Τι σας υποδέχεται; Ταβερνάκια, μαρίνες και γιοτ, νεοκλασικά κτήρια, ένα ρολόι που μετρά τις καλές στιγμές, πεύκα ως τη θάλασσα, ηρεμία και ξεγνοιασιά. Με τα πόδια, με ποδήλατο ή με καΐκι ο Πόρος σάς καλεί να ανακαλύψετε την ευτυχία που κρύβεται στην απλότητα.

ΑΣΕΠ 1Κ/2018: Αιτήσεις για 209 προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ - Τα δικαιολογητικά

Την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα στις 18 Απριλίου ημέρα Τετάρτη, ξεκινά η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 209 ατόμων στην ΕΥΔΑΠ.Η προθεσμία για υποβολή των αιτήσεων στο ΑΣΕΠ λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Πρόκειται για:Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εβδομήντα μία (71) θέσεις.Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές, ΠΕ Διοικητικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Μεταλλειολόγοι – Ορυκτών Πόρων, ΠΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικοί, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΠΕ Στατιστικοί, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί, ΠΕ Χημικοί, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί.Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σαράντα μία (41) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Οικονομικοί, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΤΕ Προγραμματιστές, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί.

ΚΕΑ: Πληρώνονται 285.230 δικαιούχοι την δόση Απριλίου 2018

Εγκρίθηκε πριν απο λίγη ώρα η καταβολή της πληρωμής μηνός Απριλίου 2018 των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑΕιδικότερα σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 62.864.376,78 € (εξήντα δύο εκατομμύρια οκτακόσιες εξήντα τέσσερις χιλιάδες τριακόσια εβδομήντα έξι ευρώ και εβδομήντα οκτώ λεπτά) για την πληρωμή μηνός Απριλίου σε 285.230 (διακόσιους ογδόντα πέντε χιλιάδες διακόσιους τριάντα) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ. Η πληρωμή πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στο διάστημα 25-30 Απριλίου 2018 ενώ θα εκδοθεί νεότερη απόφαση που άμεσα θα ενημερώσουν τα dikaiologitika.gr με την έκδοση της.

Μυστικά για να κάνετε καλή εντύπωση στο γραφείο

Η γλώσσα του σώματος είναι εξαιρετικά σημαντική εφόσον θέλετε να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε τι συνθήματα μπορεί να δώσει το σώμα σας, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά ή σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Εάν ξέρετε να χειρίζεστε καλά τη γλώσσα του σώματος μπορεί να κάνετε τη διαφορά και να γίνετε ακόμα πιο συμπαθητικοί από ό,τι είστε. Διαβάστε παρακάτω πώς να χειρίζεστε το σώμα σας ανάλογα με το τι θέλετε να μεταδώσετε.

Υπό κατάληψη τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ από συμβασιούχους

Συμβολική κατάληψη των Κεντρικών Γραφείων του ΟΑΕΔ στον Άλιμο, από τις 7 το πρωί πραγματοποιούν εργαζόμενοι, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυση, καθώς δεν έχουν καταφέρει να μονιμοποιηθούν.
Αρκετοί από τους συγκεκριμένους εργαζόμενους καλύπτουν θέσεις σε κομβικά σημεία του ΟΑΕΔ. Αύριο θα βγει η απόφαση για το αν θα παραμείνουν ή θα απολυθούν.
«Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους αυτούς που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους κατά κάποιο τρόπο, γιατί υπηρετούμε τον Οργανισμό πάνω από δέκα χρόνια οι περισσότεροι», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, μία από αυτούς.


aytodioikisi.gr

Όρθιος ή καθιστός στο γραφείο;

Tο να κάθεσαι έχει ονομαστεί «νέο κάπνισμα» λόγω των πολλών ερευνών που συνδέουν τον καθιστικό τρόπο ζωής μας με τα πάντα, από την κακή μεταβολική υγεία έως τον αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
Και την Πέμπτη, μια μικρή νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση PLOS ONE και προστέθηκε στο ήδη υπάρχον σώμα έρευνας αναφέρει ότι η καθιστική ζωή μπορεί να συμβάλλει με την πάροδο του χρόνου στη μείωση της μνήμης και στην παρακμή της γνωστικής λειτουργίας.