oaednews

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εφετείο: Σήμερα η τελική απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή

Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Αλλάζει ο χρόνος προϋπηρεσίας για τις 22 θέσεις γραμματέων, που θα επαναπροκηρυχθούν

Σε αλλαγή του κριτηρίου των ετών προϋπηρεσίας, ως προϋπόθεση για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής γραμματέων στα υπουργεία, προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τις 22 θέσεις που θα επαναπροκηρυχθούν.

Σύντομα τα Αποτελέσματα της 15Κ ΑΣΕΠ για Εργασιακούς Συμβούλους

Πολύ Σύντομα ίσως και αύριο να εκδοθούν τα αποτελέσματα της 15 Κ προκήρυξης του ΑΣΕΠ για τους εργασιακούς συμβούλους ΟΑΕΔ.  Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης με σύμβαση, με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα και μέχρι την έκδοση των οριστικών.

Πρόγραμμα για 10.000 ανέργους ηλικίας 18-29 ετών - Από σήμερα οι αιτήσεις εργοδοτών

Ξεκινά, σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και στις 12 το μεσημέρι, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα».  
Οι 6.000 θέσεις εργασίας αφορούν αποκλειστικά εγγεγραμμένους ανέργους, πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα και οι υπόλοιπες4.000 θέσεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους λοιπών εκπαιδευτικών βαθμίδων.