oaednews

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΑΝΑΣΗ ΦΩΤΗ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΑΝΑΣΗ ΦΩΤΗ  ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!

Προσλήψεις εκπαιδευτών στα ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής






Την πρόσληψη εκπαιδευτών με ωριαία αντιμισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εαρινού εξαμήνου του έτους κατάρτισης 2010 - 2011, που αρχίζει την 15/02/2011 και τελειώνει στις 30/06/2011, προκήρυξε το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής. Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω μαθημάτων(θεωρητικών , εργαστηριακών και μικτών)των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν στο Ι.Ε.Κ..



Β' ΕΞΑΜΗΝΟ

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, Η/Υ, ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΙ : ΚΕΙΜΕΝΟ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ι : ΠΗΓΕΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΙ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.



«ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ, ΔΙΚΑΙΟ ΙΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΙΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΙ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ.



«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ, ΔΙΚΑΙΟ ΙΙ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΙΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ, ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΙΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ.



«ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Μ/Β ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ»

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.



«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ»

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ – ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ : ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.



«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ »

ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΙΙ, ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ »

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ, ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ »

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΣΧΕΔΙΟ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ), ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ »

ΑΓΓΛΙΚΑ ΙΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΙ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ι, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ Ι.



Γ ΕΞΑΜΗΝΟ



«ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ »

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ-ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ, ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ »

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΥΞΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΓΓΛΙΚΑ.



Δ' ΕΞΑΜΗΝΟ



«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ »

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΙΙ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ »

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙV, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΙΙ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΗΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (GMP), ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ.



«ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Η/Υ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.



«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΔΗΣΗΣ-ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.



Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες καθώς και οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Δ2/18968/12-1-96 άρθρο 4 παρ. 3 Απόφαση του ΥΠΕΠΘ ΦΕΚ 10/12-1-96 τεύχος Β’ «Κανονισμός λειτουργίας Ι.Ε.Κ. της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.» την Απόφαση 27/22-9-2000 καθώς και την Απόφαση 28/11-9-2003 των οργάνων Διοίκησης της Σιβιτανιδείου Σχολής και με την προϋπόθεση να κατέχουν:



Α) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολών ή τμημάτων τριτ/θμιας εκπαίδευσης ή ΑΣΕΤΕΜ - ΣΕΛΕΤΕ της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

Β) Πτυχίο ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου, τεχνικού επαγγελματικού λυκείου (Τ.Ε.Λ.) ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής (Τ.Ε.Σ.) ή τεχνικού επαγγελματικού εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) ή επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή επαγγελματικής σχολής (ΕΠΑ.Σ.) ή ισότιμο της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής και

Γ) Οι εμπειροτεχνίτες και επαγγελματίες.

Δ) Απόφοιτοι ΙΕΚ με δίπλωμα πιστοποίησης.



Κατά την επιλογή συνεκτιμούνται:

α) Η εργασιακή εμπειρία,

β) Η διδακτική εμπειρία, η απόδοση, η συνέπεια, η διάθεση συνεργασίας με τη Διεύθυνση του ΙΕΚ και τα κοινωνικά κριτήρια.

γ) Η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο των μαθημάτων που επιθυμούν να διδάξουν,

δ) Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, Επισημαίνεται ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών, από το βασικό έως τον μεταπτυχιακό, πρέπει να είναι συναφείς με το αντικείμενο που αιτούνται να διδάξουν οι εκπαιδευτές, με ευθύνη των ιδίων και των Διευθυντών των Ι.Ε.Κ. Η συνάφεια των τίτλων σπουδών των υποψηφίων εκπαιδευτών ελέγχεται από την Ε.Ε. με εισήγηση της Επιτροπής αξιολόγησης.

ε) Οι αποδεδειγμένα άνεργοι,

στ) Τυχόν λοιπά προσόντα που δεν αναφέρονται παραπάνω.



Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και αναγνώριση ισοτιμίας από τα οικεία όργανα. Τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά πρέπει να είναι θεωρημένα από τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα, για τα πιστοποιητικά προϋπηρεσίας απαιτείται θεώρηση του γνήσιου του αντιγράφου. Για τους επαγγελματίες απαιτείται βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Η αίτηση του υποψηφίου πρέπει να συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα.



Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιλεγούν θα υπογράψουν σχετική σύμβαση στην οποία θα ορίζονται εκτός των άλλων οι ώρες απασχόλησης και αποζημίωσής τους, καθώς και υποχρεώσεις αυτών έναντι της Διοίκησης του Ι.Ε.Κ. Καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να κριθούν για πρόσληψη ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές να υποβάλουν από 24/01/2011 μέχρι 28/01/2011 σχετική έντυπη αίτηση, καθώς και όλα τα αποδεικτικά των προσόντων τους, δικαιολογητικά , στη γραμματεία του Ι.Ε.Κ.. Η γραμματεία του Ι.Ε.Κ. θα δέχεται τις αιτήσεις και θα χορηγεί τα σχετικά έντυπα τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 8:30 - 13:30. Πληροφορίες στο Τηλέφωνο Γραμματείας: 210- 4857652.