oaednews

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Videografiko.gr!!!!!!!!!!!!!!!!


Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;

 
Ζήσε περισσότερα ... Ξόδεψε λιγότερα ...
Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη;    
Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;
 
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης σας παρουσιάζουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικές εκπτώσεις και οφέλη σε 4 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη!

CHIVA - HIV Stigma Movie - 1η Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS


Αποτελέσματα Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΟΑΕΔ



φωτογραφία.JPG φωτογραφία.JPG

Διεξήχθησαν σήμερα οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια του ΟΑΕΔ . Για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών εκλέγονται οι 1) Μορούτσος Σπύρος
2) Μητροσύλης Χρήστος

Για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Διοικητικών εκλέγονται οι : 1)Κανελίδης Δημήτριος

Το ΚΕΘΕΑ εκπέμπει σήμα κινδύνου για τις περικοπές

Tη μεγάλη ανησυχία του για τη βιωσιμότητα των 100 και πλέον μονάδων του σε όλη την Ελλάδα εκφράζει το ΚΕΘΕΑ μετά και τη χθεσινή κοινή συνεδρίαση Επιτροπών της Βουλής για τα ναρκωτικά, όπου συζητήθηκε το θέμα της επιχορήγησης των φορέων θεραπείας, χωρίς να προκύψουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Χαρίζει τα τρία σουπερμάρκετ του στους εργαζόμενους!

 
 Ο Τζο Λουέκεν από τη Μινεσότα αντί να δεχθεί κάποια από τις πολλές προσφορές που είχε από μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ των ΗΠΑ για να αγοράσουν τα μαγαζιά του προτίμησε να τα χαρίσει στους περίπου 400 εργαζόμενους του ως μέρος ενός σχεδίου ιδιοκτησίας μετοχών από υπαλλήλους.

Σαν σήμερα: 1η Δεκεμβρίου 1893: "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν"...


Το 1893, τέτοια ημέρα ακούστηκε ένα από τα "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" σ΄ αυτή τη χώρα. Ήταν το πιο γνωστό "επτωχεύσαμεν" αυτό του Χαρίλαου Τρικούπη. Δεν ήταν όμως το πρώτο, το μοναδικό και κυρίως δεν ήταν το τελευταίο.


Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο για το πως και πόσες φορές έχουμε καταφέρει να πτωχεύσουμε:

ΕΣΕΕ: να υποστηριχθεί και να συνεχισθεί ο κοινωνικός διάλογος (κείμενο θέσεων)


Η ΕΣΕΕ μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννη Βρούτση, συμμετείχε σε νέα συνάντηση των Κοινωνικών Εταίρων ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και ΣΕΒ στο πλαίσιο του τριμερούς κοινωνικού διαλόγου για τα εργασιακά θέματα του ιδιωτικού τομέα.

Κάθε τρίμηνο του 2013 θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 6.250 υπάλληλοι

Εξειδικεύονται στο Μνημόνιο τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2013. Επίσης γίνεται αναφορά σε πιθανές παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό με την ολοκλήρωση αναλογιστικών μελετών αλλά και στην τιμολόγηση των γενόσημων φαρμάκων.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ "ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ"

"Βαφτίσαμε το παράλογο και τη μη απόφαση, απόφαση και λογικό και όσον αφορά τα περί βιωσιμότητας του χρέους, είναι γελοιότητες".
Απόλυτα αντίθετος με την εκταμίευση της δόσης, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον AΝΤ 1 επανέλαβε ότι τα περί ανάπτυξης είναι αστειότητες, δεδομένου ότι η συρρίκνωση δεν αναχαιτίζεται.

Ανακοίνωση Ο.Υ. ΟΑΕΔ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συνάδελφοι,

Κατ’ αρχάς ζητάμε συγνώμη που αναγκαζόμαστε και πάλι, εν μέσω δεκάδων σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον ΟΑΕΔ και τους υπαλλήλους του, να αναφερθούμε στη νέα απαράδεκτη ανακοίνωση (Ενημερωτικό Δελτίο) του Συλλόγου υπαλλήλων ΟΕΚ, τα μέλη του οποίου ερμηνεύοντας κατά το δοκούν το πρόσφατο «Ενημερωτικό Δελτίο» της Ομοσπονδίας μας προσπαθούν ουσιαστικά να εφεύρουν αντιπαλότητες και προβλήματα στις σχέσεις τόσο των υπαλλήλων όσο κυρίως και στις σχέσεις των εκπροσώπων τους.