oaednews

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Σε ιδιώτες το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος  
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal @oaed.gr                                                        
                                                                                        
                                                                                                     Αρ. Πρωτ. 497 / 9-7-2021
             
Θέμα: « Σε ιδιώτες το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ »

        Μετά τη διακοπή δυνατότητας πρόσληψης εργαζομένων στην καθαριότητα και τη φύλαξη με συμβάσεις εργασίας και την υποχρεωτική εκχώρησή τους σε εργολάβους καθαριότητας η Κυβέρνηση, ο Υπουργός Εργασίας και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ αποφάσισαν την είσοδο ιδιωτών και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ.

        Ειλημμένη απόφαση είναι η εκχώρηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΟΑΕΔ του ΕΦΚΑ και του Υπουργείου Εργασίας σε ιδιώτες. Η Κυβέρνηση, πιστή στις ιδεολογικές εμμονές της, πιστή στην εκχώρηση δημόσιου χρήματος σε φίλους ιδιώτες, ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ με την εκχώρηση του τηλεφωνικού κέντρου σε ιδιωτικούς φορείς.

ΕΛΤΑ: Προκηρύσσονται 16 νέες θέσεις εργασίας

 Με σκοπό την θωράκιση της ελεγκτικής λειτουργίας, προκηρύσσονται 16 νέες θέσεις εργασίας Επιθεωρητών με πτυχίο και μεταπτυχιακό στα ΕΛΤΑ.

Τα ΕΛΤΑ, µε σκοπό την θωράκιση της ελεγκτικής λειτουργίας, προκηρύσσουν 16 νέες θέσεις Επιθεωρητών, όπως περιγράφεται στον υπηρεσιακό οργανισµό ως εξής:

 8 Επιθεωρητές στην έδρα της ∆ιεύθυνσης Επιθεώρησης για την κάλυψη αναγκών της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Αττικής και Νήσων και της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και ∆ιανοµής Αττικής.
● 3 Επιθεωρητές στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Πελοποννήσου – ∆υτικής Ελλάδος – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων(οι έδρες θα καθοριστούν µε τις αποφάσεις της τοποθέτησης).
● 1 Επιθεωρητής στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κρήτης, (η έδρα θα καθοριστεί µε την απόφαση της τοποθέτησης).

Η πείνα στον κόσμο επιδεινώθηκε σε τρομακτικό βαθμό το 2020

Η πείνα στον κόσμο επιδεινώθηκε σε τρομακτικό βαθμό το 2020,εξαιτίας συνδυασμού παραγόντων, με τους εξαπλάσιους ανθρώπους σε σύγκριση με το 2019 να βρίσκονται πλέον «σε συνθήκες σχεδόν λιμού», αποκαλύπτει έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oxfam που δίνεται στη δημοσιότητα σήμερα.