oaednews

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ανεργία τρομοκρατεί ολόκληρο τον πλανήτη


Αγγελος Αγγελοδήμου



Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, αλλά και ΗΠΑ βλέπουν τα ποσοστά ανεργίας να ανεβαίνουν με δραματικούς ρυθμούς, γεγονός που παγκοσμιοποιεί πλέον το φαινόμενο και δημιουργεί ανησυχίες για σοβαρές επιπτώσεις στις οικονομίες, αλλά και ευρύτερα στις κοινωνίες των χωρών

Κυβερνητικό προγραμμα για τον ΟΑΕΔ παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 13/6/ 2012 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Β Αθηνών Δημήτρη Στρατούλη θα συναντηθεί με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ στις 12 πμ

ΣΤΙΣ 13:00 ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Για να συζητήσουμε το Kυβερνητικό Πρόγραμμά μας, και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την εξειδίκευση του προγράμματος για τον ΟΑΕΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2012» ΟΑΕΔ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2012»

 Σας ανακοινώνουμε τις κατασκηνώσεις που θα συμμετέχουν φέτος στο διαγωνισμό, με κάθε επιφύλαξη, διότι οι προσφορές από τη Δ/νση Προμηθειών θα ανοίξουν στις 13/6/2012.

Εγγραφή στις σχολές του ΟΑΕΔ:Αιτήσεις από 18 Ιουνίου



ΑΠΟ τις 18 Ιουνίου και έως τις 31 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να εγγραφούν στις 51 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ για την περίοδο 2012 -13. Η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε την εισαγωγή 7.130 σπουδαστών. Η φοίτηση στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ θα είναι διετής και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προβλέπεται για τις 4 Σεπτεμβρίου.