oaednews

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μακρυά τ Αϊβαλί....

Το ΙΚΑ ετοιμάζεται για μπαράζ κατασχέσεων.


Εντολή να επισπεύσουν τις διαδικασίες κατασχέσεων, ειδικά επί εντολών που εκκρεμούν από τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσε η Διοίκηση του ΙΚΑ. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι όρισε ως καταληκτική προθεσμία τη 31η Μαρτίου για την εκκαθάριση όλων των εκκρεμών παραγγελιών κατάσχεσης, εντός των ημερών αναμένεται μπαράζ κατασχετηρίων.

Απίστευτη καταγγελία: κατάσχεσαν επίδομα ανεργίας????

Μία σοβαρή καταγγελία από τηλεθεάτρια δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο ΟΑΕΔ προχώρησε σε κατάσχεση μέρους του ποσού των 200 ευρώ του επιδόματος ανεργίας που της χορηγεί ως μακροχρόνια άνεργη κατόπιν εντολής της εφορίας για χρέος 147 ευρώ.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του διοικητή του ΟΑΕΔ, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Άνεργος με αυτοκίνητο ίσον ανασφάλιστος...

Ο Ευριπίδης Μανιαδής, άνεργος από το 2009 ενημερώθηκε ότι πλέον το βιβλιάριο ασθενείας του δεν ισχύει αφού βάση της φορολογικής του δήλωσης ξεπερνά το εισοδηματικό όριο των 6.000 ευρώ επειδή διαθέτει ένα αυτοκίνητο, τεκμήριο το οποίο κοστολογείται 3.500 ευρώ.
Διαβάστε την επιστολή του στους βουλευτές της Κρήτης

Υποψήφιος με Καρυπίδη ο διευθυντής του ΟΑΕΔ Κοζάνης…

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος ήδη το έχει ανακοινώσει σε γνωστούς και φίλους. Ο διευθυντής του ΟΑΕΔ Κοζάνης θα είναι, εκτός εάν αλλάξει κάτι στην πορεία, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη.