oaednews

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Οσμή σκανδάλου: 16 εκ ευρώ από ΟΑΕΔ σε ΓΣΕΕ

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση ΟΑΕΔ και ΙΝΕ ΓΣΕΕ  προχώρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρεμιέρας της εκπομπής «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ ο Θάνος Πασχάλης, αναφέροντας ότι από το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, προκύπτει ότι τη χρονιά 2013 – 2014 ο ΟΑΕΔ επιχορήγησε με 16.784.000 ευρώ το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ,

Πανδαιμόνιο από τη μαζική προσέλευση ανέργων στον ΟΑΕΔ Σύρου

Μάρτυρες καταστάσεων, που κάθε άλλο παρά τιμούν την εικόνα ενός κράτους με κοινωνικό πρόσωπο, γίναμε το πρωί εντός και εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΟΑΕΔ Σύρου.

Ανακοίνωση για δωροεπιταγές Χριστουγέννων

                                                                                              Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2016

                                                                                              Α.Π. 58


                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΠΕΥ ΟΑΕΔ αποφάσισε ομόφωνα να δοθούν και φέτος δωροεπιταγές ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων από χρήματα του ταμείου μας.

ΟΠΣ όμεθα .....

Συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη 8/11 τα προβλήματα με το ΟΠΣ. Η καθημερινότητα υπαλλήλων και συναλασσόμενου κοινού  είναι πλέον δυσβάστακτη. Την ώρα μάλιστα που σε αρκετά ΚΠΑ η επισκεψιμότητα έχει χτυπήσει κόκκινο εξαιτίας της εγγραφής εποχιακών ανέργων τα πληροφοριακά συστήματα σέρνονται. Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Απαιτούνται πλέον εξηγήσεις

ΑΠΟΦΑΣΗ Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συζήτησε, στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2016, για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επίθεσης ενάντια στα εργασιακά – κοινωνικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων.
Εκτίμησε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την υλοποίηση του μνημονίου και με το πρόσχημα τήρησης της συμφωνίας ξεπουλά ήδη σε τιμή ευκαιρίας τη δημόσια περιουσία στερώντας κάθε δυνατότητα ανάκαμψης της Οικονομίας. Μετά το λιμάνι του Πειραιά - τα αεροδρόμια - του ΑΔΜΗΕ - της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σειρά παίρνουν η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες μνημονιακές, κυβερνά τη χώρα κατ’ εντολή δανειστών - Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ, αποδεχόμενη το ρόλο κυβερνήτη ενός προτεκτοράτου.