oaednews

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα επισκεφθεί αύριο 1/4/2011 η Υπουργός Εργασίας κ. Λ.Κατσέλη

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, σήμερα αλλά και την Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών επαφών με όλους τους τοπικούς φορείς, με στόχο την προώθηση της Κοινωφελούς Εργασίας και των Τοπικών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Απασχόλησης, πρωτοβουλίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για τη στήριξη της εργασίας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Υπουργού έχει ως εξής:

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

18.10 Συνάντηση με Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, Δημάρχους και στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Περιφέρεια Κρήτης)

20.00 Συνάντηση με Περιφερειακή Επιτροπή, Νομαρχιακές Επιτροπές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ (κτίριο Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου)

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

9.00 Επίσκεψη στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ Ηρακλείου

09.45 Συνάντηση εργασίας για προγράμματα και δράσεις του Υπουργείου για την Περιφέρεια Κρήτης με Βουλευτές, Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, Προεδρία Εργατικών Κέντρων, εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων Κρήτης - Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Περιφέρειας Κρήτης (αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Ηρακλείου)

11.30 Συνέντευξη τύπου (Επιμελητήριο Ηρακλείου)

12.45 Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους Συνεταιρισμών Κοινωνικής Οικονομίας και Αναπτυξιακές Κρήτης (Επιμελητήριο Ηρακλείου)

13.45 Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Επιμελητήριο Ηρακλείου)